Avis: Sánchez enig med United om langtidskontrakt

Nå er det bare Henrikh Mkhitaryan som kan stå i veien for overgangen.

ENIG MED UNITED: Alexis Sánchez skal være klar til å skrive under på en kontrakt som strekker seg over fire og et halvt år. Foto: Ian Kington
ENIG MED UNITED: Alexis Sánchez skal være klar til å skrive under på en kontrakt som strekker seg over fire og et halvt år. Foto: Ian Kington

Arsenal-profilen Alexis Sánchez er enig med Manchester United, melder Telegraph. Overgangen avhenger av at Henrikh Mkhitaryan går motsatt vei.

Ifølge den britiske avisen får Sánchez drøyt 150 millioner kroner etter skatt for 4,5-årskontrakten med United.

Ifølge Telegraph innebærer den lukrative kontrakten at avtalen har en totalramme på 60 millioner pund for Manchester United. Sánchez er verdsatt til 30 millioner pund, snaut 330 millioner kroner. I tillegg kommer agenthonoraret (antatt å være høyere enn 110 millioner kroner) og sign-on-fee til Sánchez.

Vil bli best betalt på Emirates
Dersom Arsenal blir enig med Mkhitaryan om en avtale, bytter spillerne klubb.

Pengespørsmålet skal være grunnen til at Manchester City trakk seg fra kampen om chilenerens underskrift.

Og selv om Antonio Conte er en beundrer av chileneren, så vil heller ikke Chelsea matche tilbudet fra Old Trafford.

Nå må Sánchez bare krysse fingrene for at Arsenal og Mkhitaryan kommer til enighet, men det kommer sannsynligvis til å bli tøffe forhandlinger ettersom armeneren ønsker å bli den best betalte spilleren på Emirates.

– Panikkartet
Arsenal nærmer seg også en overgang for Dortmund-angriperen Pierre-Emerick Aubameyang, men ikke alle er overbevist om at det Arsenal gjør nå er det riktige.

– Mkhitaryan er ikke en spiller Arsenal har vært ute etter - han er en spiller Arsenal får tildelt, sier tidligere Arsenal-angriper Ian Wright.

– Det er det samme Aubameyang. Han var på alles radar for noen år siden, men nå har det blitt kaldt. Så er han plutselig på Arsenals radar. Det føles panikkartet for meg, fortsetter han.

(©NTB)