Sophie Elise (23) viser frem samboeren i sin nye TV-serie

– Jeg gleder meg til at folk skal få bli kjent med ham, sier Sophie Elise Isachsen om sin samboer Kasper.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Siden oktober i fjor har TV-kameraer fulgt Sophie Elise Isachsen (23). Denne våren får nemlig bloggeren sin egen realityserie på TV 2.

23-åringen lover at det er den ekte Sophie Elise som man får se i «Sophie Elises verden», som har premiere på TV 2 Livsstil torsdag.

– Jeg har savnet realityserier på TV som er helt ekte. Denne gangen har jeg filmet flere dager i uka og flere timer i strekk, slik at man får mange aspekt av livet og går dypere inn i følelser og situasjoner, sier Sophie Elise til TV 2.

– Jeg håper at det blir en serie som blir dramatisk, provoserende, men mest av alt en serie folk kan kjenne seg igjen i, fortsetter hun.

Høydepunkt i karrieren

TV 2 møter henne hjemme i hennes leilighet i Oslo. Her har hun også filmet mange episoder av «Bloggerne». Sophie Elise var med i fem sesonger av dokuserien, før hun hoppet av. Da uttalte hun at drømmen var å få sin egen TV-serie. Nå har barndomsdrømmen blitt en realitet.

– Jeg er veldig stolt over å ha fått min egen TV-serie. Det er noe av det største jeg har opplevd karrieremessig i mitt liv, sier Sophie Elise.

Hun startet bloggkarrieren fra jenterommet i Harstad da hun var kun 16 år gammel. Siden den tid har hun blitt en av Norges største bloggere, gitt ut musikk med Universal Music og skrevet en selvbiografi.

Se klipp fra første episode: Viser frem strekkmerkene hun tidligere redigerte bort

Egen ide

«Sophie Elises verden» har hun vært med å utvikle selv.

– Serien var min ide, og konseptet og det visuelle har i utgangspunktet kommet fra meg. Det er kult at jeg blir tatt seriøst av noen som TV 2 og at meningene mine blir hørt, sier hun.

23-åringen har latt seg inspirere av blant annet realityserien til Kardashian-familien, hvor man får mange ulike synspunkt på en situasjon, forteller hun.

– Derfor er vennene mine Joakim og Fetisha en stor del av serien. Vi jobber sammen alle tre, så det var naturlig å ha dem med. De har også sterke historier å komme med, og jeg tror at folk kan kjenne seg igjen i dem. Også får de frem sider av meg som jeg kan ha vanskeligheter med å få frem selv på bloggen, sier Sophie Elise.

Joakim Kleven (25) er fotograf og klipper, mens Fetisha Williams (23) jobber som frisør.

Viser frem samboeren

En annen person som vil være sentral i realityserien, er Sophie Elises kjæreste Kasper Kristoffersen (23). De to ble sammen i fjor høst, og nylig ble de samboere.

KJÆRESTER: Her er Sophie Elise og Kasper Kristoffersen fotografert på gallapremieren til filmen «Den 12. mann» i desember.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
KJÆRESTER: Her er Sophie Elise og Kasper Kristoffersen fotografert på gallapremieren til filmen «Den 12. mann» i desember. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

– Jeg er veldig glad for at han er med på filmingen. Han er en veldig stor del av mitt liv, sier Sophie Elise om kjæresten.

– Jeg vet at han er med på å filme kun for min del, fordi han nødvendigvis ikke har et så stort behov for å være eksponert selv. Men han er veldig smart og sier mye bra. Jeg gleder meg til at folk skal få bli kjent med ham, sier hun.

Bloggeren tror derimot at samboeren er litt nervøs før premieren.

– Han har aldri gjort noe sånt før, og han aner ikke hvordan han vil bli fremstilt. Men jeg tror det er umulig for han å bli fremstilt på en dårlig måte, sier hun.

– Vi har det veldig bra sammen. Det er fint å ha en person som ser meg for den jeg er, og ikke bare som en kjendis eller en som har en depresjon, legger hun til.

– Vanskelig periode i livet mitt

I desember tok Sophie Elise en lang pause fra bloggen, og da hun kom tilbake like før nyttår, skrev hun i et blogginnlegg at hun er deprimert.

Kameraene har også fulgte henne i denne perioden hvor hun fikk en psykisk knekk og møtte veggen.

– Man får følge meg i en periode av livet mitt som har utviklet seg til å bli ganske vanskelig. Ofte snakker man om vanskelig situasjoner i ettertid, men det er kanskje nytt å se noen som går gjennom det akkurat nå, sier hun.

– Jeg er glad for at kameraene var med akkurat da, for det ga meg en mulighet til å dokumentere noe som ikke har blitt vist før. Jeg har aldri sett noen gå inn i en depresjon så tydelig på TV, og fått vite alle følelsene og hvordan alle rundt håndterer det. Det var krevende, men det var jeg forberedt på da jeg gikk inn i det, sier Sophie Elise.

– Hvordan har du det nå?

– Jeg har det greit. Det tar tid å komme seg ut av en periode som er tung psykisk. Jeg skal ikke lyve og si at de dagene er forbi og at alt er perfekt nå, fordi det er det ikke. Det er jo en kamp man må ta, men det går veldig mye bedre nå, sier hun.

«Sophie Elises verden» har premiere på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo torsdag klokken 22.00.