TIL ARSENAL? Zlatan Ibrahimovic.
TIL ARSENAL? Zlatan Ibrahimovic. Foto: Oli Scarff

Fotballryktene: – Tilbyr Zlatan i bytte for Sánchez

Og Chelsea nærmer seg spissignering. Sjekk onsdagens fotballrykter her!

Overgangsvinduet er åpent, og ryktene florerer i britiske medier.

Her er onsdagens fotballrykter:

Barcelona-spilleren Aleix Vidal kan være på vei til Premier League og Manchester United. Ifølge The Mirror skal Manchester United allerede være i samtaler med Barcelona-spillerens agent om en overgang. Høyrekanten scoret i El Clasico på Bernabeu forrige måned, men blir nå valgt bak både Sergi Roberto og Nelson Semedo på høyresiden i Ernesto Valverdes lagoppstilling.

Samtidig kommer det oppsiktsvekkende opplysninger i den mye omtalte overgangssagaen rundt Alexis Sánchez.

Nå blir superstjernen Zlatan Ibrahimovic dratt inn i handelen, skriver Expressen, som siterer flere engelske aviser.

For det er ikke bare Henrikh Mkhitaryan som tilbys i bytte for Alexis. Ifølge Daily Mirror skal Manchester United også være villig til å tilby Zlatan i bytte i gigantavtalen. Ibrahimovics agent er som kjent Mino Raiola, og han representerer også Mkhitaryan.

Chelsea har tatt kontakt med West Ham med tanke på å kjøpe den 29 år gamle angriperen Andy Carroll, skriver Telegraph.

West Ham krever 250 millioner i overgangssum for å slippe Carroll, melder Sky Sports.

Arsenal-aktuelle Henrikh Mkhitaryan krever en kraftig lønnsøkning for å forlate Manchester United og skrive under for London-klubben. Det melder The Mirror.

Everton vil trolig offentliggjøre signeringen av Theo Walcott fra Arsenal i løpet av onsdagen. Det melder Liverpool Echo.

Dortmund-spissen Pierre-Emerick Aubameyang har lagt inn et krav om å bli solgt. Han er ønsket av Arsenal. Mirror spekulerer i at Arsenal må punge ut med 600 millioner kroner for angriperen.

Liverpools serbiske midtbanespiller Marko Grujic er på vei på lån, enten til Middlesbrough eller Cardiff City. Det melder ESPN.

Bordeaux-president Stephane Martin sier det vil bli vanskelig for Arsenal å kjøpe det 20 år gamle stjerneskuddet Malcom. Han varsler at brasilianeren blir svært dyr, skriver L'Equipe via Metro.

Tottenham er blant klubbene som er interessert i å kjøpe Norwich Citys 21 år gamle ettertraktede midtbanespiller James Maddison, ifølge Evening Standard.

Den serbiske stopperen Neven Subotic (29 år) og den spanske forsvarsklippen Marc Bartra (27) ønsker begge å forlate Borussia Dortmund til fordel for klubber i Premier League i janaur. Det hevder Bild.

Barcelona har avvist et bud på 25 millioner euro fra Inter Milan på den 24 år gamle midtbanespilleren Rafinha. Barcelona krever 40 millioner euro, skriver Mundo Deportivo.