DRØMMEMØTE: Robin Cools Storheim (15) møtte favorittspilleren Mohamed Salah (25) på toget.
DRØMMEMØTE: Robin Cools Storheim (15) møtte favorittspilleren Mohamed Salah (25) på toget. Foto: Privat

Sjekk hvem Robin (15) fra Bergen møtte på toget!

Først opplevde Robin en forrykende kamp på Anfield. Dagen etter trodde han ikke sine egne øyne da han så hvem som gikk forbi utenfor toget.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag 14. januar spilte Liverpool mot Manchester City på Anfield, i det flere har kalt sesongens kamp.

Blant de over 50.000 tilhengerne på tribunen var 15 år gamle Robin Cools Storheim fra Bergen, sammen med sin far Johnny Storheim.

Gikk plutselig forbi utenfor

Kampen som Robin hadde fått i konfirmasjonsgave levde virkelig opp til forventningene, da favorittlaget Liverpool endte Manchester Citys imponerende seiersrekke med en 4-3-seier.

– Selve kampen var det beste som kunne skjedd, sier Robin til TV 2.

Men det som skjedde dagen etter kampen, da Robin og faren var på vei hjem, kommer nok 15-åringen til å huske like godt. For da de hadde satt seg på toget til London, så Robin et kjent fjes gå forbi utenfor togvinduet.

– Jeg satt og så ut vinduet, så bare gikk han forbi oss utenfor toget. Han skulle sitte på førsteklasse, men jeg fikk lov til å gå fram for å ta bilde med ham, forteller Robin.

Vil ramme inn bildet

Mannen som hadde satt seg på førsteklasse var nemlig Liverpools lynraske stjernespiller Mohamed Salah, som er lagets toppscorer etter halvspilt sesong.

– Jeg er jo vant til å se han på TV, så jeg skjønte ikke helt at det var han med en gang. Da jeg skjønte hvem det var fikk jeg en liten klump i magen. Han er favorittspilleren min, så det var veldig stort, sier Robin.

– Nå skal jeg mest sannsynlig ramme inn bildet og henge det opp på veggen.