NY TRENER: Magnus Powell tar over Sandefjord.
NY TRENER: Magnus Powell tar over Sandefjord. Foto: Klubbens egen hjemmeside

Sandefjord presenterte Bohinen-erstatter

Tidligere Levanger-sjef Magnus Powell er presentert som trener for eliteserielaget Sandefjord.

Jobben med å hente inne en ny hovedtrener, etter at Lars Bohinen gikk til Obos-klubben Aalesund, har pågått den siste tiden for Sandefjord. Valget falt til slutt på tidligere Levanger-sjef Magnus Powell.

– Det har blitt brukt godt med tid på dette. Vi har føler selv vi har truffet veldig bra med denne signeringen, i forhold til hva vi står for og hvilke verdier klubben vil vise utad. Powell har en erfaring og filosofi som vi assosierer oss med, sa klubben under en pressekonferanse tirsdag.

Klubben kan fortelle at det var Powell selv som meldte sin interesse etter at Bohinen forlot skuta. Svenskens kontrakt med Levanger gikk ut etter forrige sesong.

– En stor dag

Powell var svært fornøyd etter ansettelsen og ser frem til å ta fatt på jobben som eliteserietrener. Han har tidligere vært trener i den øverste divisjonen, da som assistent i Lillestrøm.

– Det er en stor dag for meg. Jeg har ventet på denne dagen siden jeg forlot Eliteserien sist. Jeg vet jeg kommer til en sterk klubb, og det er en prosess jeg har stor tro på. Det er et stort steg for meg, og jeg har ikke kommet hit for å trygge inn en 10.plass, sa han på pressekonferansen.

Sandefjord har signert en 2 års kontrakt med den tidligere LSK-assistenten som beskriver seg selv som en perfeksjonist som trener.

– Jeg er glad i å utvikle egne spillere. Så jeg kommer til å gi alle spillerne en mulighet til å vise seg frem før vi begynner å se oss rundt etter forsterkninger, avsluttet svensken.