OPPVISNING: Kevin Durant viste seg fra sin beste side mot Cleveland Cavaliers
OPPVISNING: Kevin Durant viste seg fra sin beste side mot Cleveland Cavaliers Foto: Ezra Shaw

Kevin Durant satt «King James» i skyggen

Cleveland Cavaliers, som har vært i en forferdelig form den siste tiden, fikk en ny smell da de tok i mot fjorårets sluttspillsvinner Golden State Warriors.

Det var natt til tirsdag duket for et nytt storoppgjør mellom Cleveland Cavaliers og Golden State Warrios. Lagene har, de siste tre årene, kjempet om sluttspillstittelen i NBA. Nok en gang var det Warriors som igjen viste seg å være sterkest og dro i land en seier, 118-108.

Cleveland har den siste tiden vist alt annet enn god form og står med åtte tap på de siste elleve kampene. Det er ikke hvedagskost for den ellers seiersvante Lebron James som ble satt i skyggen av tidligere MVP-vinner Kevin Durant.

Durant spilte hovedrollen med 32 poeng, åtte assist og 5 rebounds. Han var med det svært viktig i Warriors 36. seier denne sesong, som nå ligger øverst på NBA-tabellen foran Eastern-Conference laget Boston Celtics og Houston Rockets.

Tøff tid for James

Det har vært noen tøffe måneder for «King James» og Cavaliers som virkelig har slitt den siste tiden. James i seg selv står som toppscorer i ligaen, men lagets defensive statistikk er 29. dårligst og har mye av skylden for de seneste resultatene. Cavs har også fått tilbake pointguard Isaiah Thomas fra skade, men 28-åringen har ikke klart å innfri forventningene enn så lenge.

– Man vil spille bra mot dem, hver gang. Man vil se hvor man ligger fordi de har spilt bra i veldig lang tid nå. Nå ser vi heller mot torsdag, sa James etter kampen.

Houston Rockets røk på et surt 102-113 tap mot Los Angeles Clippers, Atlanta Hawks slo San Antonio Spurs 102-99 og Russel Westbrooks Oklahoma City Thunder beseiret Sacramento Kings 95-88 i de andre kampene natt til tirsdag.