IKKE I ET FORHOLD: Jan Thomas er igjen singel. I løpet av julen ble det slutt med meksikanske Ramiro Ricon Ledezma (30).
IKKE I ET FORHOLD: Jan Thomas er igjen singel. I løpet av julen ble det slutt med meksikanske Ramiro Ricon Ledezma (30). Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Nytt brudd for Jan Thomas

Kjendisstylisten Jan Thomas (51) er singel igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I oktober meldte Se og Hør at kjendisstylist Jan Thomas (51) hadde funnet kjærligheten på nytt.

To år etter bruddet med Christopher Mørch Husby (28), fant 51-åringen kjærligheten med den meksikanske arkitekten Ramiro Ricon Ledezma (30).

Paret møtte hverandre i fjor sommer i Puerto Vallarta i den meksikanske delstaten Jalisco, hvor kjendisstylisten ifølge bladet oppholdt seg i to måneder.

Gjorde det slutt

Etter en kort romanse skal det midlertidig nå være over mellom de to, melder Se og Hør.

I løpet av juleferien i Mexico begynte det å slå sprekker i forholdet, forteller stylisten.

– Da jeg kom ned dit kjente jeg at følelsene ikke var der på samme måte lenger. Det var ikke nok til å fortsette avstandsforholdet. Ramiro ble lei seg, men sånn er livet, sier Jan Thomas til Se og Hør.

Penissjokk

Jan Thomas delte et Instagram-bilde av seg selv badende i Puerto Vallarta med sine 45.000 følgere, men bildet ble altfor sterk kost for bildedelingssiden.

Bildet viste trolig litt for mye av Jan Thomas' edlere deler, og han sa dette til «God kveld Norge»:

– Vårt kjønnsorgan kan kun ligge nedover mellom beina. Den får ikke lov å ligge til siden eller oppover, for da kan det tolkes som en ereksjon og det tåler vi ikke. Da blir det ramaskrik.