TIL ARSENAL? Aubameyang ryktes å være på vei til Arsenal.
TIL ARSENAL? Aubameyang ryktes å være på vei til Arsenal. Foto: Michael Probst

Fotballryktene: – Dortmund-stjerne erstatter Sánchez

Og nok en Arsenal-profil kommer til å bytte klubb i januar. Sjekk tirsdagens fotballrykter her!

Overgangsvinduet er åpent, og ryktene florerer i britiske medier.

Her er tirsdagens fotballrykter:

Arsenal skal være i avsluttende samtaler om å signere Borussia Dortmund-stjernen Pierre-Emerick Aubameyang som en erstatter for Alexis Sánchez, som er på vei bort fra Emirates. Det skriver The Mirror.

Partene skal allerede være enige om overgangssummen. Arsenal betaler Dortmund 550 millioner kroner for å kjøpe 28 år gamle Aubameyang, ifølge Mail.

Alexis Sánchez er et skritt nærmere Manchester United. Nå kommer Daily Mail med nye opplysninger om pengene som er involvert i avtalen.

Iføle avisen må Manchester United betale 221 millioner kroner til Arsenal – og 166 millioner kroner til Sánchez agent Fernando Felicevich.

I en kommentar i The Daily Mail skriver fotballreporteren Martin Samuel at Sánchez' agent fortjener hver krone om angriperen skriver under for Manchester United. Han begrunner dette med at agenten kan lykkes med en overgang ingen trodde var mulig.

Swansea City er i samtaler med Atletico Madrid om en avtale som bringer den 30 år gamle angriperen Kevin Gameiro og Argentinas midtbanespiller Nicolas Gaitan til Premier League og Swansea i januar, skriver Wales Online.

Everton er i ferd med å fullføre overgangen for Arsenals 28 år gamle kantspiller Theo Walcott. Overgangssummen blir på omlag 250 millioner kroner, hevder The Mirror.

La Liga-klubben Sevilla føler seg sikre på at Chelsea takker ja til å sende den belgiske angriperen Michy Batshuayi på lån til klubben. Det påstår ESPN.

Marseilles midtbanespiller Bouna Sarr skal være på vei til Leicester, skriver L'Equipe. Overgangen kan bli fullført denne uken.

Wales' nye manager boss Ryan Giggs ønsker seg Paul Scholes som assistentmanager. Det melder The Daily Mail.

West Ham frykter at angriperen Andy Carroll er tapt for klubben, etter at spilleren selv skal ha gitt uttrykk for et klubbskifte. Chelsea skal være interessert i kraftspissen, ifølge The Mirror.

Den anerkjente franske fotballeksperten Julien Laurens er overbevist om at PSG-stjernene Neymar og Kylian Mbappe en dag vil ende opp i Real Madrid. Det forteller han til BBC Radio 5 live.

West Brom har kommet med et bud på 120 millioner kroner for Fulhams skotske midtbanespiller Tom Cairney, ifølge The Sun.

Birmingham City er interessert i å hente Feyenoords 27 år gamle back Miquel Nelom, melder The Daily Mail.