Landbruksministerens beste kjøttips: – Nesten like bra som indrefilet
Landbruks- og matministeren er tidligere kjøttskjærer. Her avslører han sitt beste tips til billig og bra biffkjøtt.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Vet du hvor entrecôten eller indrefileten er? Eller hva med mørbrad, rundstek, flatbiff og bibringe? Matkontrollen har bedt statsråd og tidligere kjøttskjærer Jon Georg Dale peke ut sin favoritt-del på oksekroppen.Landbruks- og matministeren har jobbet som kjøttskjærer i mange år, og har gamle kunster friskt i minne. Han forklarer at på slakteriet deles oksen først opp i fire deler: to bakparter og to forparter.- Det er på bakparten man finner det meste av biffkjøttet, sier han.
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert