KONTAKTANNONSE: Sophie Elise håper bloggleserne hennes vil finne seg nye venner.
KONTAKTANNONSE: Sophie Elise håper bloggleserne hennes vil finne seg nye venner. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Sophie Elise åpner kommentarfeltet for ensomme som vil finne en venn

Sophie Elise har gjort om bloggen til en kontaktannonse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Jeg har følt meg mye ensom i livet mitt, og etter mange år som blogger og meldinger fra dere vet jeg at flere sliter med det samme. Det kan være vanskelig å få jentevenner», slik starter Sophie Elises seneste blogginnlegg.

I innlegget som ble delt sent søndag kveld, oppfordrer 23-åringen bloggleserne sine til å skrive i kommentarfeltet. Målet er å finne nye venner.

«Jeg åpner derfor kommentarfeltet i dette innlegget, slik at du som leser kanskje kan finne en ny venn her. Litt som en kontaktannonse», skriver bloggeren.

Åpner seg i kommentarfeltet

Hun ber leserne og fansen om å skrive litt om seg selv i kommentarfeltet. Hva personer søker etter, bosted og mailadresse.

«Ta en sjanse, jeg er sikker på at du ikke vil angre», oppmuntrer Harstad-jenta. Og hittil har over 270 personer tatt steget.

I kommentarfeltet renner det inn kontaktannonser fra jenter og gutter landet rundt som søker etter en venn eller flere. De fleste kommenterer at de ikke har så mange venner fra før av, enten det er på grunn av flytting, ulike angstlidelser eller kun fordi de trenger nye impulser.

Selv er bloggeren rørt etter å ha sett hvor mange som har kommentert.

«Sitter med tårer i øynene og blir helt rørt over hvor mye dere åpner dere. Herregud, jeg håper dette vil hjelpe noen. Har allerede funnet mange (egentlig ALLE haha) som jeg ønsker å ta kontakt med. Men dette innlegget er ikke bare for meg, men for dere alle», skriver Sophie Elise i kommentarfeltet.

Egen tv-serie

Torsdag denne uken har realityserien «Sophie Elises Verden» premiere på TV 2 Livsstil.

I fem sesonger var hun en profil i TV 2-serien «Bloggerne». I 2016 valgte Harstad-jenta å takke for seg for å kunne fokusere på andre prosjekter, blant annet biografien «Forbilde».

Nå står boken godt plassert på hyllene rundt om i Norges bokhandlere, og bloggeren har igjen vendt snuta mot TV-skjermen. Kameraene har nok en gang fulgt Sophie Elise tett og dokumentert livet hennes på nært hold.

Tar med vennene i serien

I «Sophie Elises verden» får TV-seerne også se mye til Isachsens venner Fetisha Williams (23) og Joakim Kleven (25), som også blogger.

– Folk er jo vant til at jeg åpner meg opp om ting. Men for første gang nå så åpner også familie, venner og kjæreste seg og gir et «fullkomment» bilde av mitt liv. Det er stolt, rørt og glad over, sier Isachsen.

Bloggeren røper at kameraene også fulgte henne i perioden hvor hun fikk en psykisk knekk og møtte veggen.

– Vi kunne nylig lese på bloggen at du er deprimert. Hvordan har du det nå?

– Jeg har det bedre nå, selv om ting ennå føles tungt. Å være deprimert er jo en sykdom, men jeg kjemper på. Siden alt dette også ble dokumentert i serien er det ekstra skummelt, men samtidig veldig ekte, sier hun.

Se de første bildene fra den nye serien her: