Dommer sparket spiller og viste ham ut - nå er han selv suspendert

Utrolig situasjon i fransk fotballs øverste divisjon.

Se situasjonen i sportsnyhetene øverst!

Paris Saint-Germain vant søndag 1-0 borte mot Nantes i fransk Ligue 1, men det var dommeren som havnet i oppmerksomhetenes sentrum etter kampen.

Like før full tid kontret PSG etter en dødball imot.

Kylian Mbappé gikk i bakken i feltet, men det fikk ikke dommer Tony Chapron med seg. Han lå nemlig på bakken selv, etter å ha kollidert med Nantes-stopper Diego Carlos.

Både dommeren og Nantes-stopperen var i fullt firsprang for å holde følge med PSGs lynhurtige kontring, og det hele så ut til å være et rent uhell.

Chapron var imidlertid av en annen oppfatning. Reprisene viste at dommeren sparket etter Carlos mens han lå på bakken, for så å gi en mildt sagt sjokkert Nantes-stopper sitt andre gule kort for kvelden.

Oppdatert: Mandag formiddag skriver det franske nettstedet Get French Football på sin Twitter-konto at dommeren er suspendert inntil videre.

Med én mann mer på banen de siste minuttene kontrollerte PSG inn 1-0-ledelsen. Allerede etter elleve minutter scoret Ángel di María for den franske storklubben, etter målgivende av Edinson Cavani.

PSG topper den franske serien med 53 poeng, elleve poeng foran tabelltoer Monaco etter 20 kamper. Claudio Ranieris Nantes ligger som nummer fem på tabellen med 33 poeng.