Suárez skinte i eventyrlig snuoperasjon

Luis Suárez scoret to og la opp til ett mål da Barcelona snudde 0-2 til 4-2 i La Liga-kampen mot Real Sociedad.

Se høydepunkter i Sportsnyhetene i vinduet øverst!

Før søndagens kamper var Barcelona og Manchester City de eneste lagene som fortsatt var ubeseirede i Europas fem største ligaer.

Manchester City tapte sin kamp mot Liverpool, og Barcelona fikk en verst mulig start på La Liga-oppgjøret mot Real Sociedad på Anoeta.

Katalanerne slapp imidlertid med skrekken, og snudde 0-2 til 4-2. Dermed er Barcelona det eneste laget som fortsatt er ubeseiret, 19 runder ut i den spanske serien.

Etter en drøy halvtime hadde Willian José og Juanmi sendt hjemmelaget opp i tomålsledelse.

Fem minutter før pause startet den spanske serielederen opphentingen. Luis Suárez serverte Paulinho, som sørget gjestenes første av i alt fire mål.

Servitør Suárez ble selv målscorer da han sju minutter etter pause sørget for balanse i regnskapet. Dermed sto det 2-2 på Anoeta. Samme mann sendte Barcelona opp i føringen 20 minutter før full tid, før det var duket for Lionel Messi.

Den argentinske stjernen avsluttet målfesten med et vakkert frispark, som han skrudde over muren og i mål. Gerónimo Rulli var helt utspilt, og rørte seg ikke på streken selv om frisparket var fra 28 meter.

Det var Messis 17. scoring på 19 ligakamper. Suárez er nummer to på toppscorerlisten, med 13 mål på 16 kamper.

Med 51 poeng har katalanerne ni poeng ned til Atlético Madrid på plassen bak. Erkerival Real Madrid er hele 19 poeng bak, men har én kamp til gode på den suverene serielederen.