ØNSKET AV LIVERPOOL: Sportings Gelson Martins har skapt seg et navn etter solid spill i Portugal. Foto: Patricia De Melo Moreira
ØNSKET AV LIVERPOOL: Sportings Gelson Martins har skapt seg et navn etter solid spill i Portugal. Foto: Patricia De Melo Moreira

Fotballryktene: – Liverpool retter øynene mot stortalent

Mens Manchester United legger planen for å hente Arsenal-duo. Få dagens fotballrykter her!

Portugisiske Correio da Manha melder ifølge BBC at Liverpool ønsker å hente Sportings 22-årige kantspiller Gelson Martins. Den Kapp Verde-fødte spilleren har en utkjøpsklausul på 575 millioner kroner. Liverpool har tilbudt seg å betale halvparten av den summen, men skal være villig til å doble lønnen.

Independent skriver at Manchester United ønsker seg både Alexis Sánchez og Mesut Özil fra og med neste sesong. Özil kommer trolig gratis til sommeren, mens Sánchez kan skifte beite allerede i januar.

Telegraph skriver samtidig at United kan bli tvunget til å betale i overkant av 100 millioner kroner i agenthonorar dersom Sánchez signerer for dem nå. Goal.com melder at Sánchez-familien er i London, og at en overgang er nært forestående.

Manchester United er ute etter Basels 22-årige midtstopper Manuel Akanji, ifølge Kicker. Rødtrøyene kan imidlertid vente seg tøff konkurranse fra Borussia Dortmund, skriver Blick.

Daily Star hevder å ha eksklusive nyheter på at West Ham vurderer å hente Marouane Fellaini. Skulle overgangen bli en realitet, vil belgieren bli gjenforent med gamlesjefen David Moyes.

Liverpool er i forhandlinger med RB Leipzig om å hente Naby Keita til klubben allerede i januar, men Sky Sports skriver at klubbene ennå ikke er kommet til enighet om noe rundt midtbanespilleren som uansett blir Liverpools eiendom etter sesongen.

Manchester City ser på muligheten for å hente Lilles 18-årige midtbanespiller Boubakary Soumare for å tilføre bredde til stallen med Yaya Touré på utgående kontrakt, skriver Daily Mail.

Quique Sanchez Flores blir ikke Stoke-manager. Dermed tyder mye på at Martin O'Neill blir Mark Hughes' erstatter, skriver Telegraph.

Spanske Sport skriver at Barcelona vurderer å selge hele fem spillere etter signeringen av Philippe Coutinho og Yerry Mina. Gerard Deulofeu, Rafinha, Aleix Vidal, Javier Mascherano og Arda Turan (er allerede sendt på lån).