Daily Mail skriver at Tottenham er beredt på å gi opp Bordeauxs meget talentfulle 20-åring Malcom. Prisen på 490 millioner kroner gjør at Tottenham vil prioritere annerledes. Dermed kan veien være åpen for Arsenal til å hente angriperen og erstatte Alexis Sánchez.

For chileneren forsvinner trolig i januar. Nå melder det fra England at Manchester City kan komme til å gi opp å signere ham grunnet for høy pris. Byrival United har kastet seg inn i kampen og ser nå ut til å være lengst fremme i rekken. Nå er spørsmålet om Sánchez velger å ta det mest lukrative tilbudet i United.

Ifølge Leicester Mercury kommer ikke Manchester United til å gå videre med interessen for spissen Jamie Vardy.

I stedet for Sánchez skriver Mirror at Manchester City retter fokus mot Sjakthar Dontesk-midtbanespiller Fred, som har en prislapp på like i underkant av 500 millioner kroner. Pep Guardiola ser angivelig på brasilianeren som en langsiktig erstatter til Fernandinho sentralt på midtbanen.

Daily Mail skriver at West Ham er villige til å lytte til tilbud på Javier Hernández.

Tottenham er i ferd med å tilby både Christian Eriksen og Heung-Min Son nye kontrakter etter strålende spill denne sesongen, skriver Mirror.

Nederlandske AD melder at Robin van Persie returnerer hjem til Feyenoord fra Fenerbahce.

London Evening Standard skriver at Schalke 04 ønsker å re-signere venstrebacken Baba Rahman, som har slitt med en korsbåndsskade, fra Chelsea.