Se Liverpool mot Manchester City på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo søndag ettermiddag fra klokken 17.

Liverpool valgte til slutt å gi slipp på Philippe Coutinho, som forrige uke ble solgt til Barcelona for hele 1,6 milliarder kroner. I avisene spekuleres det i om hvem som skal erstatte brasilianeren.

– Først må vi erstatte ham internt. Vi har øynene åpne i dette overgangsvinduet, men vi kommer ikke til å gjøre noen ville beslutninger, sa Liverpool-manager Jürgen Klopp da han møtte pressen før søndagens kamp mot Manchester City.

Liverpools amerikanske eiere har de siste sesongene fått hard kritikk av fansen og blitt beskyldt for ikke å bruke nok penger på overgangsmarkedet. Klopp har ikke noe å utsette på støtten fra Fenway Sports Group.

– Vi får bruke alle pengene, sier Klopp om salgssummen til Coutinho, ifølge Liverpool Echo.

– Siden jeg kom har vi fått pengene vi trenger. Jeg har aldri fått beskjed om at noe er umulig. Vi snakker om alder, prisen og alt annet. Alt er fint, fortsetter Liverpools tyske manager.

Liverpool hentet Mohamed Salah, Andrew Robertson og Alex Oxlade-Chamberlain i fjor sommer, og har så langt i august omsider fått tak i Virgil van Dijk for 830 millioner kroner.

– Så langt har jeg fått alle spillerne jeg har ønsket meg. Om noen hadde ønsket at vi signerte andre spillere, så er det min feil, sier Klopp.

– Jeg er ikke manageren som går til eierne og forteller hvor mye penger vi har brukt og hvor mye jeg trenger. Eierne er på min side. De forteller aldri hvor mye jeg har, eller at jeg har brukt så mye, slik at jeg sitter igjen med så mye. Alt er på stell. Det er ikke et pengeproblem, fortsetter han.

Naby Keïta blir etter planen Liverpool-spiller til sommeren, men den siste tiden har det blitt spekulert i at RB Leipzig kan komme til å slippe midtbanespilleren tidligere. Fredag kveld kom det ulike rapporter på at det var i ferd med å skje, men Liverpool Echo-journalist James Pearce skriver på Twitter at det ikke er enighet mellom klubbene om en slik avtale.

Liverpool Echo skriver at Klopp og Liverpool ikke har planer om å kaste seg inn i kampen om Alexis Sánchez. Arsenal-spilleren har bare et halvt år igjen av kontrakten og skal være ønsket av begge Manchester-klubbene.