Det skriver Hamar Arbeiderblad.

Bilen ble observert 5. juledag i området hvor det letes etter den savnede 36-åringen. Ifølge avisen er dette trolig et av de mer interessante tipsene politiet arbeider med.

Mer enn 200 tips er kommet inn i saken, og politiet setter store ressurser inn i å følge opp tipsene og avhøre folk som kan ha kunnskap om saken.

Fredag undersøker politiet et gjenvinningsanlegg like utenfor Hamar. Heggvin gjenvinningsanlegg mottar avfall fra kommunene Stange, Løten, Hamar og Ringsaker kommune. Brumunddal ligger i Ringsaker.

Avfallet Kripos nå gjennomgår, ble levert til anlegget torsdag. Dette er søppel fra privatpersoner i Brumunddal og det er levering cirka hver fjerde uke.

UNDERSØKER AVFALLSANLEGG: Kripos er fredag til stede på Heggvin gjenvinningsanlegg. Foto: Kadafi Zaman/TV 2
UNDERSØKER AVFALLSANLEGG: Kripos er fredag til stede på Heggvin gjenvinningsanlegg. Foto: Kadafi Zaman/TV 2

Bakkesøk

Torsdag søkte politiet med støtte fra Sivilforsvaret på steder der politihelikopteret dagen før hadde gjort interessante observasjoner. Mye av arbeidet var konsentrert i området rundt Jemtlands bolig.

Under et pressetreff torsdag ettermiddag ville politiet ikke svare på eventuelle funn som er gjort følge av de omfattende søkene.

– Vi har gjort funn av blod, blodspor 1 og 2, og så har vi gjort denne registreringen av mobilen i Brumunddal sentrum. Det er de opplysningene vi går ut med, sa politiadvokat André Lillehovde van der Eynden.

Politiadvokaten ville heller ikke svare på TV 2s spørsmål om politiet har undersøkt noen biler som ledd i etterforskningen.

REGISTRERTE JANNES TELEFON: 36-åringens telefon slo inn på denne basestasjonen i Fagerlundveien tidlig om morgenen 29. desember.
REGISTRERTE JANNES TELEFON: 36-åringens telefon slo inn på denne basestasjonen i Fagerlundveien tidlig om morgenen 29. desember. Foto: Lars Barth-Heyerdahl/TV 2

Borte i 14 dager

Ingen er mistenkt eller siktet i saken. Politiet etterforsker forsvinningen som en kriminalsak.

Fredag er det to uker siden Janne Jemtland forsvant fra sitt hjem i Brumunddal. Hun ble sist observert ved sitt hjem i 02-tiden natt til 29. desember.

Politiet har funnet spor av blod som tilhører Jemtland på to ulike steder i Brumunddal. Telefonen hennes slo også inn på en basestasjon i Brumunddal sentrum ved 05.50-tiden 29. desember.

19 tjenestemenn fra Kripos bistår det lokale politiet i etterforskningen av saken.