Fotballryktene: – Mahrez velger bort Liverpool

Mens Manchester United har en rekke spillere i kikkerten. Få dagens rykter!

Riyad Mahrez kan bli Alexis Sánchez' erstatter på Emirates. Express hevder de har eksklusive nyheter på at Leicester-angriperen foretrekker en overgang til Arsenal i stedet for Liverpool. Begge klubbene er interessert i 26-åringen som ble kåret til årets spiller i Premier League da Leicester vant serien. Angivelig skal hovedmålet til Liverpool være å hente Naby Keita allerede i januar, men Mahrez er også på blokken.

Liverpool møter også konkurranse i jakten på Borussia Dortmunds meget lovende amerikaner Christian Pulisic. Independent melder at Manchester United har kastet seg inn i kampen.

Liverpool Echo melder at Liverpool skal være villige til å la Daniel Sturridge forlate klubben i januar, men ønsker rundt 320 millioner kroner for spissen.

Torsdag kom det meldinger om at Manchester United har lagt inn et bud på Alexis Sánchez, men ifølge Independent foretrekker chilerneren en overgang til byrivalen City.

Daily Record skriver at United og City også kommer til å kjempe om underskriften til Sjakthar Donetsk-midtbanespiller Fred.

Manchester United har også vist interesse for brasilianeren Arthur. 20-åringen har vært sterkt koblet til Barcelona etter å ha blitt avbildet i katalanernes trøye, men United skal ikke ha gitt opp. Chelsea lurer også i sivet, skriver Daily Star.

Telegraph skriver at Manchester United også har forhørt seg om mulighetene for å signere både Jamie Vardy og Javier Hernández. Talksport skriver samtidig at også MLS-klubben Los Angeles FC titter på Herández.

Corriere dello Sport melder at Carlo Ancelotti er Arsenals førstevalg til å ta over etter Arsène Wenger.

Videre til flere manager-relaterte nyheter. Marca skriver at tidligere Watford-manager, nå Espanyol, Quique Sanchez Flores er ønsket av Stoke.