13 dager etter at Janne Jemtland forsvant, jobber politiet intenst med saken.

Fortsatt er det ingen som er mistenkt eller siktet i saken. Etterforskningen fortsetter med full styrke, og torsdag bistår mannskaper fra Sivilforsvaret i søket.

Området rundt Jemtlands bolig i Ellevsætervegen er sperret av. Mannskaper søker i området, blant annet med snøscooter og beltedrevne terrengkjøretøyer.

– Søkene gjøres i området der savnede sist ble observert, opplyser politiet i en pressemelding torsdag formiddag.

Hjelper politiet

Distriktssjef Kaare Kveset i Sivilforsvaret sier til TV 2 at 27 av hans mannskaper deltar i torsdagens søk.

Klikk og zoom i kartet

– Vi bistår i søket etter Janne Jemtland, vi støtter politiet med kommandoplass i form av oppblåsbare telt, og ved behov sørger vi for lys når mørket faller på, sier Kveset.

I helgen deltok 90 mannskaper fra Sivilforsvaret i leteaksjonen. Etter noen dagers opphold er Sivilforsvaret igjen hentet inn.

Mange tips

Politiet har mottatt mer enn 200 tips i saken, og etterforskerne jobber intenst med å kartlegge og analysere tips og data. Tipsene kommer fortsatt inn, og politiet gjør stadig undersøkelser basert på tipsene.

Fly- og droneforbudet opprettholdes i en fem kilometers radius fra Janne Jemtlands bolig i Ellevsætervegen 641 i Brumunddal. Forbudet gjelder fram til mandag.

Forsvant etter romjulsfest

Janne Jemtland ble sist observert ved sitt hjem i Brumunddal ved 02-tiden 29. desember. Jemtlands ektemann har forklart at de to tok taxi hjem til familiens hjem i Brennliroa etter en fest på forsamlingshuset Veldrom.

Ved 05.50-tiden slo mobiltelefonen hennes inn på en basestasjon i Brumunddal sentrum. Dette er det siste sporet etter 36-åringen.