LOVENDE SPILLER: Malcom har scoret sju mål og bidratt med fire målgivende pasninger for Bordeaux i den franske ligaen denne sesongen. Arsenal er interesserte i 20-åringen - det samme skal Tottenham også være.
LOVENDE SPILLER: Malcom har scoret sju mål og bidratt med fire målgivende pasninger for Bordeaux i den franske ligaen denne sesongen. Arsenal er interesserte i 20-åringen - det samme skal Tottenham også være. Foto: Nicolas Tucat

Fotballryktene: – Han skal erstatte Sánchez

Mens Liverpool har fått vite hva det vil koste dem å hente Naby Keita nå. Få dagens rykter her!

Det kan hende at Liverpool likevel får hente Naby Keita til Merseyside i januar. Midtbanespilleren er Liverpools eiendom etter sesongen, men salget av Philippe Coutinho har gjort behovet for en ny midtbanespiller stort på Anfield. Bild skriver at 22-åringen kan bli Liverpool-spiller nå dersom RB Leipzig får mellom 145 og 190 millioner kroner på toppen av de 520 millionene de allerede får for salget.

Dario Gol skriver at Dani Ceballos har gitt Real Madrid beskjed om at han ønsker å forlate klubben. Liverpool har den 21-årige spanjolen på radaren.

Liverpool håper at Roberto Firmino signerer en ny kontrakt og bli værende i klubben ut karrieren, skriver Telegraph. Den 26-årige brasilianeren har to år igjen av sin nåværende kontrakt.

Theo Walcott virker å være ferdig i Arsenal. Lite spilletid gjør at Gunners nå kan komme til å gå med på å selge 28-åringen i januar. Everton har kastet seg inn i kampen mot Walcotts gamleklubb Southampton. Arsenal ønsker seg om lag 330 millioner kroner, skriver Liverpool Echo.

Med Alexis Sánchez stadig ryktet bort fra Arsenal skriver The Times nå at Arsène Wenger ønsker å hente Bordeaux-angriper Malcom. Ifølge avisen møtte Arsenal 20-åringens representanter onsdag. Brasilianeren er verdsatt til i underkant av 500 millioner kroner.

Mirror skriver at Tottenham har innledet samtaler med Dele Alli om en ny kontrakt. Avisen hevder at Spurs er optimistiske med tanke på å holde på den meget talentfulle engelske landslagsspilleren. Det meldes om et tilbud på rundt én millioner kroner i ukelønn. Det vil i så fall doble lønnen hans og gjør ham til en av de best betalte i klubben. Real Madrid og PSG skal være interesserte i Alli.

Manchester United har fått beskjed om at de må punge ut 295 millioner kroner for Anderlechts midtbanespiller Leander Dendoncker. Manchester Evening News skriver ta United var interessert i 22-åringen før de signerte Nemanja Matic i sommer.

Mirror skriver at West Hams Diafra Sakho blir Crystal Palace-spiller før januarvinduet stenger.

Norwich-kant Alex Pritchard er på vei til Huddersfield, skriver Daily Mail. Det vil koste Premier League-klubben 145 millioner kroner å hente 24-åringen til kampen for tilværelsen i den øverste divisjonen.

Irske Independent skriver at Martin O'Neill skal i samtaler med Stoke-ledelsen om den ledige managerjobben etter sparkingen av Mark Hughes.