Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Arsenal ryke ut av FA-cupen i Sportsnyhetene øverst på siden!

Med Alexis Sánchez på utgående kontrakt er januar den eneste muligheten Arsenal virker å ha på å tjene penger på chileneren. Enten selges han nå, eller så forlater han klubben gratis til sommeren.

Adresserte Sánchez-ryktene
Den 29-årige angriperen kobles stadig sterkere til Manchester City og en overgang verdt rundt 300 millioner kroner.

Arsène Wenger svarte følgende da han fikk spørsmål om det er kommet et bud på Sánchez under en pressekonferanse tirsdag.

– Nei, jeg forventer ingenting. Jeg er fokusert på morgendagens kamp. Når det skjer, responderer du på det. For øyeblikket er det veldig stille, sier Wenger ifølge Mirror.

– Det viktigste er å være profesjonell og prestere uansett hva som skjer. Det påvirker ikke laget vårt.

Wenger sier også at han ikke har bestemt seg for om Sánchez starter onsdagens ligacupsemifinale mot Chelsea på Stamford Bridge.

Iwobi i trøbbel
Arsenal-bossen ble også spurt om Alex Iwobi og oppslaget i dagens The Sun. Tabloidavisen sitter på bilder og en video fra det som angivelig er en fest der Iwobi var til stede. Bildene viser at Arsenal-spilleren festet sammen med en rekke andre natten før tapet for Nottingham Forest i Fa-cupen – en kamp der Iwobi spilte 90 minutter.

The Sun skriver også at det skal ha det skal ha blitt røyket hasj og inhalert lystgass på festen. Wenger sier at Arsenal nå vil undersøke sannhetsgehalten i påstandene.

– Dersom det stemmer, blir han bøtelagt. Det er uakseptabelt. Jeg må møte ham og se om det er riktig eller ikke, sier Wenger.

– Dersom det var en bursdagsfest, hvor lenge ble han værende? Det er veldig viktig. Etter jeg vet, vil jeg bestemme meg for hva som skjer. Dersom naboen din tar dop, hva gjør du med det? Du er ansvarlig for din egen oppførsel.

Vil forlenge med stjerner
Det jobbes fremdeles med nye kontrakter til både Mesut Özil og Jack Wilshere, men foreløpig kan ikke Wenger si noe mer enn at det jobbes med saken. Samtidig er Francis Coquelin på vei bort.

Jonny Evans er en spiller som er ryktet inn portene på Emirates. West Brom-stoppere kobles også til Manchester City.

– Vi har ikke en avtale med noen. Jeg tror det er best ikke å snakke, sier Wenger.

– Dersom det faller ned på økonomi mot Manchester City, vet vi at vi er nest best.