GRAVID: TV 2-Siri venter sitt andre barn sammen med ektemannen Erik Avlesen-Østli.
GRAVID: TV 2-Siri venter sitt andre barn sammen med ektemannen Erik Avlesen-Østli. Foto: Øivind Ganesh Eknes / TV 2

TV 2-Siri (33) avslørte babynyhet på direkten

Programleder Siri Nilminie Avlesen-Østli venter barn nummer to.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

God morgen Norge-programleder Siri Nilminie Avlesen-Østli (33) venter sitt andre barn sammen med ektemannen Erik Avlesen-Østli.

Nyheten røpte hun tirsdag morgen under God morgen Norges direktesending.

Jentebaby

– Vi gleder oss veldig. Det blir fint å bli fire, da er familien komplett, sier 33-åringen til TV 2, og forteller samtidig at den lille babyen i magen trolig er en jente.

– Jeg er 23 uker på vei, altså litt over fem måneder. På den første ultralyden sa de at det var en gutt, men nå sist endret de det til jente. Så det er mest sannsynlig en liten jente, men vi maler ikke barnerommet før etter fødselen, sier Avlesen-Østli som har termin 11. mai.

Svangerskapsforgiftning

Ekteparet har fra før av sønnen Victor (2), men fødselen i 2015 ble ikke slik Avlesen-Østli hadde forventet. Hun fikk svangerskapsforgiftning sent i svangerskapet, og fødselen ble satt i gang umiddelbart. Etter tre lange dager med komplikasjoner kom gutten til verden med keisersnitt.

– Jeg følte meg ikke dårlig. Jeg dro faktisk og trente før jeg dro til jordmoren. Jeg var litt mer tungpustet, og hadde kanskje en liten mistanke om noe. Men jordmor reagerte raskt og jeg ble lagt inn med én gang, sa programlederen til God morgen Norge i 2016.

– Er du redd for at det samme skal skje igjen?

– Jeg tenker på det, men jeg blir fulgt veldig tett opp og det blir tatt hensyn til. Helsevesenet i Norge er så bra. Jeg er på mange kontroller på sykehuset og hos jordmor. Alle mulige grep tas for at jeg skal unngå det samme denne gangen.

– Nå skal jeg bare stresse mindre, ta livet med ro og gå hyppig til kontroller, sier hun, og legger til at hun allerede neste ute går ut i permisjon etter legens anbefaling.

– Blir det et barn nummer tre med tiden?

– Det skal jeg love deg at det ikke blir, flirer 33-åringen.