Rangers slo Coyotes på bortebane uten Zuccarello

New York Rangers slo Arizona Coyotes på straffekonkurranse da de møttes i Phoenix natt til søndag. Dermed vant Rangers 2–1.

VANT: New York vant uten Zucca Foto: Fred Chartrand

Det var hjemmelagets Anthony Duclair som sikret ledelse knappe elleve minutter inn i første periode.

Men Rangers' Jimmy Vesey utlignet uassistert drøye fem minutter inn i andre periode.

Resten av kampen ble målløs og lagene gikk dermed videre til straffekonkurranse.

Arizonas målscorer var først ute, men straffen ble reddet av den svenske målvakten Henrik Lundquist. Rangers' Mika Zibanejad sto for tur og sørget for å få pucken i mål.

De tre resterende straffene ble reddet, og dermed stakk bortelaget av med seieren.

Norske Mats Zuccarello var ikke å se på isen under søndagens kamp på grunn av sykdom, ifølge ESPN.