AVSPERRET: Politiet har sperret av Fagerlundvegen torsdag kveld. Foto: Harald Jacobsen
AVSPERRET: Politiet har sperret av Fagerlundvegen torsdag kveld. Foto: Harald Jacobsen

Politiet har sperret av vei i Hedmark – kan ha gjort funn i savnet-sak

BRUMUNDDAL (TV 2): Politiet sjekker funnene opp mot saken der Janne Jemtland (36) er meldt savnet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet sperret av Fagerlundvegen i Brumunddal i Hedmark torsdag kveld. Veien ble sperret etter at det ble gjort et funn i veikanten som sjekkes opp mot saken der Janne Jemtland (36) er meldt savnet.

Torsdag kveld arbeidet politiet med å sjekke spor i nærområdet.

– Det er ikke gjort funn av noen person, men politiet har i løpet av torsdag fått informasjon og tips i dette området som vi vil undersøke nærmere, sier lensmann Terje Krogstad til Hamar Arbeiderblad.

Ifølge avisen ønsker ikke politiet å kommentere hva slags spor som er funnet i området, og det er en hundeeier har gjort politiet oppmerksom på sporene.

Stor politiaktivitet

TV 2 har vært i kontakt med flere som bor i området. De forteller at politiet har arbeidet i området i flere timer torsdag.

– Jeg var ute og gikk tur med hundene mine litt før i dag. Da kom det litt brått på at de sto rundt svingen her. Siden det har de drevet her, sier nabo Stian Nysæter til TV 2 sent torsdag kveld.

Han forteller at det da lå en presenning i veikanten.

– Jeg så ikke så mye, for de kom og stoppet meg. Jeg så at det lå en presenning der med ett eller annet under, men hva har jeg ikke noe peiling på, fortsetter han.

AKTIVITET: Det er politiaktivitet i området torsdag. Foto: Harald Jacobsen
AKTIVITET: Det er politiaktivitet i området torsdag. Foto: Harald Jacobsen

Forsvant i romjula

Janne Jemtland forsvant i Brumunddal natt til 29. desember i fjor. Tidligere denne uken gikk politiet i samråd med de pårørende ut med navn og bilde av den savnede 36-åringen.

– Vi vet ikke hva som har skjedd med henne, om hun har gått seg bort, blitt utsatt for en ulykke eller en straffbar handling eller om noe annet har skjedd, sa lensmann Terje Krogstad i Ringsaker til TV 2.

Janne Jemtland ble sist observert ved Ellefsætervegen 641 i Brumunddal ved 02-tiden natt til 29. desember. Det siste sporet etter 36-åringen er fra morgenen samme natt, ved 05.50-tiden. Da er mobiltelefonen hennes registrert i Brumunddal sentrum.

Politiet ber om at folk som har vært i området den natten eller har opplysninger om saken, tar kontakt med politiet på telefon 02800.

Jemtland er 168 centimeter høy, har slank kroppsbygning og mørkt hår.