Larvik jublet for uavgjort i toppthriller

Fikk med seg ett poeng hjemme mot Vipers.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Larvik-Vipers 25-25

Serieleder Vipers ledet på det meste med seks mål, men Larvik avsluttet forrykende og kjempet seg tilbake til 25-25.

Derfor føltes det nok som en seier for Larvik, selv om de også hadde muligheten til å sikre seieren i sluttsekundene.

– Det ble vel egentlig det når kampen så ut som den gjorde en periode. Vi var i ferde med å ramle litt av. Det jentene gjorde det siste kvarteret er veldig sterkt. Det kan vi virkelig bruke til noe, sier Larvik-trener Tor Odvar Moen til TV 2.

Med Larvik-seier ville Vipers, Storhamar og Larvik vært á poeng på toppen av tabellen. Etter 25-25 topper Vipers med 17 poeng, mens Storhamar står med 16 og Larvik 15.

Det er med andre ord svært spennende i Eliteserien denne sesongen, og Moen medgir at Larvik fortsatt har muligheten til å gå til topps.

– Ja, vi har jo det. Det går jo an for de å gjøre feil også. Vi må stå på beina, og vi har fortsatt en mulighet til å være med, men det viktigste for sesongen er å sette seg i en posisjon hvor vi får muligheten til å direktekvalifisere oss til Champions League neste år, eller spille om et Wild Card slik Vipers gjorde i år. Det er det vi må gå etter, og da er det veldig mange viktige seriekamper som kommer hvor lag må slås. Da må vi slå Fredrikstad og Sola, de lagene vi ikke slo før jul, pluss resten. Jeg tror ikke vi skal se altfor langt frem, sier Moen.

– Vi kan ta en uke, for da skal dere til Hamar og møte Storhamar...

– Nettopp, og det er en tøff nok kamp der. Og vi skal ha en europacupkamp før det. Det er en tøff start på året, sier Moen.

Vipers Linn Jørum Sulland ble kampens mestscorende med sine ni mål. Maria Hjertner ble Larvik-toppscorer med seks fulltreffere.