VINNERE: Tidligere snowboardkjører Helene Olafsen og proffdanser Jørgen Nilsen vant Skal vi danse i november 2017. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
VINNERE: Tidligere snowboardkjører Helene Olafsen og proffdanser Jørgen Nilsen vant Skal vi danse i november 2017. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Brudd for Skal vi danse-vinneren Jørgen Nilsen (27)

Skal vi danse-proffdanseren er blitt singel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jørgen Nilsen (27), som gikk helt til topps i fjorårets «Skal vi danse» sammen med Helene Olafsen (27), er blitt singel.

Nilsen bekrefter overfor TV 2 at det er slutt mellom han og kjæresten. Paret hadde vært sammen i omtrent to år.

– Vi er fortsatt venner, og vi kommer til å være det fremover. Hun er en kjempejente, skriver Nilsen i en SMS til TV 2.

Det var Dagbladet som først omtalte bruddet. Avisen skriver at danseren ikke ønsker å utdype årsaken til bruddet.

Gikk ned ti kilo i høst

Fjorårets Skal vi danse-sesong var Nilsens andre i rekken. Mens han og tidligere snowboardkjører Olafsen tok førsteplassen i 2017, fikk han en niendeplass med blogger Camilla Pihl (39) i 2016.

I fjor høst avslørte Nilsen til TV 2 at han hadde gått ned ti kilo i løpet av «Skal vi danse»-sesongen.

27-åringen har blitt norgesmester i dans 14 ganger, men for to år siden la han proffkarrieren på hyllen. Nå underviser han i dans og jobber som tømrer i Bergen.

– Det blir ikke så mye mengdetrening og så mange løft når jeg underviser. Jeg trener mer intenst nå under «Skal vi danse» enn jeg noen gang har gjort tidligere, sa han til TV 2 da.

Nilsen er lillebroren til Skal vi danse-veteranen Tom-Erik Nilsen (30), som gikk helt til topps med Lene Alexandra Øien (36) i 2008. Brødrene jobber som tømrere i samme firma i Bergen.