Sophie Elise får egen reality-serie på TV 2

Reality-serien «Sophie Elises Verden» dokumenterer bloggerens liv på nært hold.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Helt siden hun var 16 år har blogger Sophie Elise Isachsen vært en offentlig person. 23-åringen har vokst opp mens hele Norge har fulgt nøye med fra sidelinjen.

I fem sesonger var hun en profil i TV 2-serien «Bloggerne». I 2016 valgte Harstad-jenta å takke for seg for å kunne fokusere på andre prosjekter, blant annet biografien «Forbilde».

Nå står boken godt plassert på hyllene rundt om i Norges bokhandlere, og bloggeren har igjen vendt snuta mot TV-skjermen. Kameraene har nok en gang fulgt Sophie Elise tett og dokumentert livet hennes på nært hold.

Resultatet blir reality-serien «Sophie Elises verden», som har premiere på TV 2 Livsstil 18. januar.

– Kameraene har fulgt meg flere ganger i uken, hele dager i flere måneder. Man får virkelig sett alt, sier bloggeren selv om sin nye serie i en pressemelding.

Se en smakebit fra serien i videoen øverst i saken.

Åpner opp

I «Sophie Elises verden» får TV-seerne også se mye til Isachsens venner Fetisha Williams (23) og Joakim Kleven (25), som også blogger.

– Folk er jo vant til at jeg åpner meg opp om ting. Men for første gang nå så åpner også familie, venner og kjæreste seg og gir et «fullkomment» bilde av mitt liv. Det er stolt, rørt og glad over, sier Isachsen.

Bloggeren røper at kameraene også fulgte henne i perioden hvor hun fikk en psykisk knekk og møtte veggen.

– Vi kunne nylig lese på bloggen at du er deprimert. Hvordan har du det nå?

– Jeg har det bedre nå, selv om ting ennå føles tungt. Å være deprimert er jo en sykdom, men jeg kjemper på. Siden alt dette også ble dokumentert i serien er det ekstra skummelt, men samtidig veldig ekte, sier hun.

Se «Sophie Elises Verden» torsdag 18. januar på TV 2 Livsstil.