LAGKOMPISER OG LANDSLAGSRIVALER: Mikkel Hansen og Sander Sagosen har møttes i landslagsdueller flere ganger. I den interne PSG-duellen er det nordmannen som ligger best an for tiden.
LAGKOMPISER OG LANDSLAGSRIVALER: Mikkel Hansen og Sander Sagosen har møttes i landslagsdueller flere ganger. I den interne PSG-duellen er det nordmannen som ligger best an for tiden. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Dansk superstjerne i uvant situasjon etter Sagosens PSG-inntreden

– Jeg vil naturligvis spille, sier Mikkel Hansen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sander Sagosen (22) har vært en stor suksess etter sin inntreden i den franske gigantklubben PSG. Det har den danske superstjernen Mikkel Hansen (30) fått merke.

Han opplever nå å få langt mindre spilletid, fordi trener Zvonomir Serdarusic den siste tiden har foretrukket å spille med Nikola Karabatic og Sander Sagosen.

Hansen har ikke snakket med treneren om den begrensede spilletiden.

– Det er ikke så mye å spørre om. Jeg går ut fra at det er fordi han mener at andre kan løse oppgaven bedre enn meg, sier 30-åringen til BT.dk.

– Jeg vil naturligvis spille, sier Hansen.

Den danske storskytteren har kontrakt med PSG til 2022, etter å ha forlenget kontrakten sin i august.

Og han står fortsatt klar til å møte den økte konkurransen han opplever etter Sagosens ankomst.

– Jeg kunne ikke se meg selv spille noen andre steder, så det sa seg selv. Det er en fin plass å være. Vi har en veldig god treningskultur. Jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg trives i byen, sier Hansen.

– Det betyr også noen for meg å kunne gjøre noe annet enn bare å spille håndball. Det er litt begrenset hvor mange timer man kan trene hver dag, så det betyr veldig mye for meg at man kan komme litt vekk fra det hele, fortsetter 30-åringen.

Denne uken kan du se håndballgutta lade opp til EM direkte på TV 2. Første Golden League-kamp er mot Frankrike torsdag.

Lørdag er det duket for Sagosen vs. Hansen når Norge møter Danmark, og søndag møter håndballgutta Egypt. Alle kampene kan også ses på TV 2 Sumo.