JULA PÅ SYKEHUS: Ekteparet Kanye og Kim Kardashian West.
JULA PÅ SYKEHUS: Ekteparet Kanye og Kim Kardashian West. Foto: Jason Merritt/NTB scanpix

Sønnen til Kim og Kanye innlagt på sykehus

Kanye West og Kim Kardashians sønn (2) ble innlagt på sykehus i julen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge det amerikanske kjendisnettstedet TMZ ble sønnen til Kim Kardashian og Kanye West forrige uke innlagt på sykehus.

Kilder forteller til nettstedet at toåringen ble fraket til et sykehus i Los Angeles torsdag forrige uke med lungebetennelse.

TMZ skriver videre at mor og far skal ha overnattet på sykehuset sammen med toåringen. Saint West ble angivelig utskrevet fra sykehuset lørdag.

Takker legene

Kardashian-søsteren tvitrer tirsdag om den dramatiske opplevelsen.

«Min kjære gutt er så sterk! Etter å ha tilbrakt tre netter på sykehuset og sett barnet mitt få flere intravenøsbehandlinger og koblet til oksygenmaskiner, var slutten på året vårt utfordrende. Lungebetennelse er så skremmende», skriver hun.

Realitystjernen takker også leger og sykepleiere for innsatsen under sønnens sykdom.

Blir storebror

I september kom nyheten om at 37-åringen og artisten Kanye West venter sitt tredje barn.

Kjendisparet bruker en surrogatmor. Legene har rådet Kardashian til å ikke gjennomgå en ny fødsel da det i de to foregående har oppstått komplikasjoner.

Superstjernen har tidligere hatt fastvokst morkake, noe som kan føre til livstruende blødning under fødsel.

Happy Holidays

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Avslørte babyens kjønn

I november gjestet Kim Kardashian talkshowet til Ellen DeGeneres. Der avslørte hun babyens kjønn på direkten.

Under intervjuet fortalte Kardashian at familien nylig holdt en såkalt babyshower for henne, og at datteren North åpnet alle gavene.

– Hun sa: «Mamma, siden lillesøster ikke er her, så tror jeg at jeg trenger alle lekene hennes på mitt rom. Så kan jeg leke med dem og passe på at de er klare for lillesøster», sa Kardashian og avslørte dermed at paret venter en liten jentebaby.

Videre fortalte hun at de fortsatt ikke har funnet noe navn til den lille jenta, men at datteren North har hengt seg opp i navnet Star West – noe mor Kardashian ikke synes er like flott.

Babyboom

Kim er ikke den eneste Kardashian-søsteren som venter barn. Tidligere denne måneden bekreftet Khloe Kardashian (33) at hun og basketballspilleren Tristan Thompson (26) er gravide.

Det har også lenge vært spekulert i om Kylie Jenner, Kim og Khloes yngste søster, venter barn sammen med sin rapperkjæreste Travis Scott (25).

Hun skal ifølge amerikanske medier ha termin i februar, og de skriver at paret venter en jente. Selv er stjernen taus om babyryktene.