MÅTTE REISE HJEM: Disse fire måtte forlate Farmen rett før finalen.
MÅTTE REISE HJEM: Disse fire måtte forlate Farmen rett før finalen. Foto: Alex Iversen / TV 2

Disse røk ut av Farmen kjendis etter beinhard kamp i finaleuka

FINNSVIKA (TV 2): Farmen kjendis-eventyret er over for Frank, Maiken, Newton-Stian og Staysman.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I onsdagens episode fikk vi se det som var en skjebnesvanger dag på Farmen kjendis-gården. Da ble det nemlig avgjort hvem som skal stå i søndagens finalesending av Farmen kjendis.

Motorcross-føreren Pål Anders Ullevålseter (49) har allerede skaffet seg en semifinaleplass, etter at han traff flest ganger i øksekast.

Etter at Inga Berit Lein (37) vant gårskonkurransen, og Martine Ek Hagen (26) vant hinderløypa, ble det fire skuffede deltakere som måtte reise hjem:

Håndballstjerna Frank Løke (38), modellen Maiken Wahlstrøm Nilssen (27), Newton-profilen Stian Sandø (26) og artisten Stian Staysman Thorbjørnsen (35) er ute av Farmen kjendis.

Frank Løke ble mørbanket

Aller nærmest finaledrømmen var Frank Løke, som var 23 sekunder unna å slå Martine i hinderløypa. Han tok også andreplass i øksekastkonkurransen og i gårdskonkurransen.

– Det er veldig surt. Jeg har vært jevnt god, men det ble for mange andreplasser denne uka her, sier en skuffet Frank Løke.

Men selv om det ikke ble noen finalebillett på han, skal det ikke stå på innsatsen. Han falt og smalt seg gjennom hele hinderløypa, til alle kroppsdeler var mørbanket.

KNALL OG FALL: Frank Løke fikk seg noen skikkelige smeller i hinderløypa. Foto: Alex Iversen / TV 2
KNALL OG FALL: Frank Løke fikk seg noen skikkelige smeller i hinderløypa. Foto: Alex Iversen / TV 2

– Jeg fikk et par smeller i både knær og legger, og litt i skulderen. Jeg fikk ingen varige mén, men noen skrubbsår må man regne med, sier han.

– Hva har vært tøffest i løpet av Farmen-oppholdet?

– Ingenting har vært tøft for meg. Jeg har fokusert på å jobbe bra. Jeg har jobbet 12-14 timer hver dag. Jeg er stolt av det jeg har gjort. Jeg har jobbet knallhardt og vært rettferdig, selv om jeg har vært for hard noen ganger, sier han.

Se det første intervjuet med Frank Løke her. Han mener at en av finalistene har jukset, og han håper at vedkommende ikke vinner:

Maiken Whalstrøm Nilssen spratt igjennom løypa

Det gikk heller ikke veien for modellen Maiken Wahlstrøm Nilssen. Men hun tar det ikke så tungt at hun ikke kom til finalen.

FULL FART: Maiken gjorde det ganske bra i hinderløypa. Foto: Alex Iversen / TV 2
FULL FART: Maiken gjorde det ganske bra i hinderløypa. Foto: Alex Iversen / TV 2

– Det gjør ingen ting. Det eventyret her har vært så fantastisk, og to av favorittdamene mine er i finalen, det er viktigst for meg, sier Wahlstrøm Nilssen rett etter tapet.

Etter seks uker uten sminke og moteklær, blir det rart for Maiken å komme tilbake til modell-hverdagen.

– Jeg har ikke noe behov for å stæsje meg opp. Det er opplevelsene du sitter igjen med som betyr noe, sier Maiken.

Under TV 2s intervju får Maiken se seg selv for første gang på seks uker:

Stian Sandø tabbet seg ut

Stian Sandø fikk seg en skikkelig trøkk i hinderløypa, og datt i vannet gang, på gang, på gang.

MYE I VANNET: Stian Sandø mistet kreftene av å stadig måtte karre seg opp av vannet. Foto: Alex Iversen / TV 2
MYE I VANNET: Stian Sandø mistet kreftene av å stadig måtte karre seg opp av vannet. Foto: Alex Iversen / TV 2

Derfor ble det heller ingen finaleplass på han – selv om han i utgangspunktet var sikker på at han skulle vinne hele Farmen.

– Før jeg kom til gården, trodde jeg at jeg skulle vinne dette LETT. Men så så jeg hvem som var med: To, nei, tre idrettsutøvere. Så nå er jeg fornøyd med å være i finaleuka, sier han.

Men én ting har irritert han grenseløst med de andre deltakerne:

Stian Staysman er fornøyd med egen innsats

Også på Stian Staysman ble det litt knall og fall, men han kom seg igjennom løypa uten store problemer. Han brukte imidlertid mer tid enn de andre, og fikk derfor ingen plass i semifinalen.

TØFT: Hinderløypa ble punktum for Staysmans Farmen-karriere, men han er fornøyd med egen innsats. Foto: Alex Iversen / TV 2
TØFT: Hinderløypa ble punktum for Staysmans Farmen-karriere, men han er fornøyd med egen innsats. Foto: Alex Iversen / TV 2

– For meg var det en personlig seier å komme til finaleuka. Jeg er veldig happy med det, sier han.

Han forteller at Farmen har blitt en påminnelse om hvor heldig han er i livet sitt hjemme.

– Jeg har klagd over at jeg var sliten hjemme. Men jeg visste ikke hva sliten var en gang. Jeg har fått et helt nytt perspektiv. Jeg innser hvor fint liv jeg har hjemme. Nå er jeg skikkelig motivert. Jeg skal ringe kona og si hvor mye jeg har savnet henne, sier han.

Stian Staysman sier at det er mye som har vært utfordrende på gården, og han mener at Farmen ikke alltid får frem det beste i folk:

Finalen i Farmen kjendis ser du på TV 2 søndag kveld.