TREBARNSFORELDRE: Jessica Alba og Cash Warren fikk en liten gutt.
TREBARNSFORELDRE: Jessica Alba og Cash Warren fikk en liten gutt. Foto: Emma Mcintyre/NTB scanpix

Jessica Alba (36) fødte på nyttårsaften

Superstjernen ble trebarnsmor på årets aller siste dag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I juli publiserte skuespilleren Jessica Alba en video på Instagram der hun fortalte fansen at barn nummer tre var på vei.

– Cash Warren og jeg kommer offisielt til å bli undertallige, skrev 36-åringen den gang under videoen på Instagram, sammen med hashtaggene #blessed og #babyonboard.

31. desember 2017 meldte parets første sønn sin ankomst.

– Hayes Alba Warren 12/31/17. Beste gaven til å ringe inn det nye året. Cash og jeg føler oss velsignet. Haven og Honor er allerede besatt sin nye lillebror, skriver Alba under et bilde av den nyfødte sønnen.

Også ektemannen delte et bilde av Hayes sammen med en rørende tekst til det nyeste familiemedlemmet.

– Hayes Alba Warren: Du vet hvordan å ringe inn det nye året! Du dukket opp noen dager for tidlig, men vi kunne ikke vært lykkeligere. Moren din er den sterkeste kvinnen jeg vet om. Du er så heldig som har henne ved din side. Du har to fantastiske søstre som allerede forguder deg og jeg vet du vil bli takknemlig over å ha de. På din første dag i livet lover jeg å elske deg, være der for deg og gi deg en sandkasse full av drømmer. Velkommen til familien min søte baby Hayes, skriver Warren.

Mest sexy-liste

Alba og ektemannen Cash Warren møtte hverandre på settet til «Fantastic Four» i 2004, der Warren var en av regissørens assistenter. Fire år senere giftet paret seg, og sammen har de fått døtrene Honor Marie Warren (9) og Haven Garner Warren (5).

Småbarnsmoren dukker stadig vekk opp på lister over verdens mest sexy mennesker. I 2005 fikk Alba massiv oppmerksomhet da hun spilte mot avdøde Paul Walker i filmen «Into the Blue».

Hollywood-skuespilleren, som er av meksikansk, amerikansk og dansk opphav, ble for fullt kjent da hun spilte rollen som danser og koreograf i filmen Honey fra 2003. Før den tid hadde hun opptrådt i ulike reklamefilmer og TV-serier.