Angriper klubblegende: – Han vil aldri havne i historiebøkene som ekspert

José Mourinho går til verbalt angrep på Manchester United-legenden Paul Scholes.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at Paul Scholes la fotballskoene på hyllen har Manchester United-legenden gjort seg bemerket som fotballekspert på britisk TV.

Se Mourinhos tirade mot Paul Scholes øverst!

Scholes har ved flere anledninger uttalt seg kritisk om gamleklubben, og nylig var det milliardkjøpet Paul Pogba som fikk gjennomgå. Scholes mente at Pogba var bedre i Juventus, og uttalte samtidig at både Manchester United og manager José Mourinho underpresterer.

– Havner ikke i historiebøkene som ekspert
Disse uttalelsene har Mourinho fått med seg. Han er rasende.

SLAKTES: José Mourinho slakter United-legenden Paul Scholes.
SLAKTES: José Mourinho slakter United-legenden Paul Scholes. Foto: Jon Super

– Det eneste Paul Scholes gjør er å kritisere. Han kommenterer ikke, han kritiserer, slo Mourinho fast på pressekonferansen etter 2-0-seieren mot Everton på Goodison Park.

– Det er ikke Paul Pogbas feil at han tjener så mye mer penger enn det Scholes gjorde. Det er slik fotballen er, tordnet han videre.

Mourinho lar det skinne gjennom at han mener Paul Scholes burde funnet noe annet å gjøre enn å være fotballekspert på TV.

– Jeg vil si at Scholes vil gå inn i historiebøkene som en fenomenal fotballspiller, men han havner ikke i historiebøkene som ekspert, konkluderte portugiseren.

Scholes, som spilte 499 kamper for Manchester United, har tidligere hintet om at han selv ønsker å bli manager en gang i fremtiden.

– Blir aldri den samme manageren som meg
Heller ikke det tror Mourinho er en god idé.

– Hvis Paul Scholes en dag bestemmer seg for å bli manager, håper jeg han kan bli 25 prosent så suksessfull som meg, da bør han være fornøyd. 25 prosent er rundt seks prosent av mine troféer. Men jeg må presisere at Paul Scholes var en fantastisk spiller. Og jeg kan bare takke ham for alt han har gjort for klubben min. Han er en av de beste spillerne jeg har sett spille på midtbanen, oppsummerte Mourinho, som egentlig tror Paul Scholes ønsker å jobbe for Manchester United igjen.

– Jeg tror de tidligere spillerne som nå er eksperter ville elsket å være her i klubben. Men det er et problem jeg ikke kan løse, konkluderte han.