Fotballryktene: – Liverpool krever en astronomisk sum for Coutinho

Og Manchester United nærmer seg Napoli-profil. Sjekk dagens ryktebørs!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overgangsvinduet i januar er åpent, og engelske og internasjonale sportsaviser flommer over av overgangsrykter.

Her er tirsdagens rykter:

Liverpool vil kreve en astronomisk sum for å gå med på å selge playmakeren Philippe Coutinho til Barcelona, skriver Telegraph.

Barcelona skal ha fått beskjed om at klubben må legge omlag 1,8 milliarder kroner på bordet dersom de ønsker å kjøpe Coutinho i januar, skriver Onda Cero Radio-kommentator Alfredo Martinez.

Napoli har gitt venstrebacken Faouzi Ghoulam grønt lys til å forhandle med Manchester United. 23-åringen har en utkjøpsklausul på 530 millioner kroner, melder portugisiske Record.

Everton har lagt inn et bud på 250 millioner kroner for Besiktas-spissen Cenk Tosun. Foreløpig har ikke den tyrkiske klubben gitt Everton tilbakemelding på budet, ifølge Mirror.

Chelsea håper fremdeles på å kunne hente den italienske 33-åringen Giorgio Chiellini til Stamford Bridge. Men forsvarsklippen skal også ha blitt tilbudt en forlengelse av kontrakten sin med Juventus, hevder Sky Italia.

Swansea vil kjøpe West Hams angriper Diafra Sakho, men må trolig selge spillere som Alfie Mawson eller Ki Sung-yeung for å få penger til overgangen, hevder The Guardian.

Huddersfield har kontaktet Monaco med en forespørsel om å låne den 23 år gamle forsvarsspilleren Terence Kongolo, iføle Huddersfield Examiner.

17-åringen Timmy Abraham, som er broren til Swanseas Tammy, har skrevet under på en profesjonell kontrakt med Fulham, melder Daily Mail.