Grisetaklet City-stjerne – endte selv opp langtidsskadet

Crystal Palace frykter Scott Dann og Jason Puncheon er ute resten av sesongen – begge etter å ha taklet Kevin De Bruyne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se de dramatiske scenene da De Bruyne ble meid ned på overtid i videovinduet øverst!

Kevin De Bruyne har vært strålende for Manchester City denne sesongen, og mange regner den belgiske 26-åringen som Premier Leagues beste spiller.

I søndagens målløse kamp på Selhurst Park stoppet Crystal Palace den vanvittige seiersrekken til Manchester City på 18 kamper, og hjemmelagets spillere måtte ta alle midler i bruk for å stoppe De Bruyne.

Både Scott Dann og Jason Puncheon klarte å stoppe midtbanespilleren med ulovlige midler, men måtte betale dyrt. Crystal Palace-duoen måtte begge ut på båre, og mandag melder The Guardian at resten av sesongen kan ryke. London-klubben frykter at begge har pådratt seg korsbåndsskade.

Det gjør at manager Roy Hodgson har få forsvarsspillere igjen, da Mamadou Sakho og Joel Ward allerede er ute.

Den tidligere Viking-treneren står igjen med Martin Kelly, James Tomkins og Damien Delaney som tilgjengelige midtstoppere, og det er derfor ventet at Crystal Palace og Hodgson kommer til å foreta seg noe på markedet. I tillegg skal en ny keeper og en ny midtbanespiller stå på ønskelisten.

Også Kevin De Bruyne ble båret av banen, men skadeomfanget er ukjent.

– Jeg liker at Premier League er en fysisk liga, men dommeren må beskytte spillerne. Det handler ikke bare om de beste spillerne, men alle spillerne. De har også fedre og mødre. Folk fokuserer heller på filming og den type ting. Jeg vet at kontakt er mer tillatt her enn i mange andre land, men det får være grenser, sa Manchester City-manager Pep Guardiola etter kampen.

Se Swansea mot Tottenham på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo tirsdag fra klokken 20.15. Kampstart klokken 20.45.