Meghans bror sjokkert over prins Harrys kommentar: – Vi er dypt såret

Familien til Meghan Markle (33) reagerer med sjokk og vantro over en kommentar prins Harry kom med under et radiointervju.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag ble prins Harry intervjuet av BBC Radio 4. Der fortalte han at han og Meghan hadde feiret jul sammen for første gang. Og at Meghan nå hadde fått «familien hun aldri har hatt».

Denne kommentaren har falt Meghans familie tungt for brystet. Riktignok er Meghans foreldre skilt, men ifølge hennes halvsøsken hadde de alle et nært og godt forhold.

– Faren ble ekstremt lei seg

Til Daily Mail forteller halvbroren, Thomas Markle Jr., at Mehan har en god familie og at hun hadde en fantastisk barndom.

– Det var sjokkerende å høre, for vi hadde det så godt som barn. Vi feiret alle høytider sammen, så jeg forstår ikke prinsens kommentar, sier han.

Han forteller videre at også Meghans far (73) ble ekstremt lei seg over uttalelsen.

– Hennes far har alltid sørget for at hun fikk alt hun hadde behov for. Hun har en fin familie, og vi var alle nære, sier broren.

Stor familie

Meghans far beskrives som en mann som ville gjøre alt for datteren, og både han, mor og tidligere stemor har gjort det de kunne for at alle familiemedlemmer skulle ha tilhørighet i familien.

Også Meghans halvsøster har reagert på uttalelsen. Samantha Grant skriver ifølge BBC på sin nå lukkede twitterkonto at «Meghan har en stor familie som alltid stiller opp for henne».

Se video av prinsens radiointervju øverst i saken!