GODE KAMERATER: Paul Pogba og Paulo Dybala kom godt overens da de to spilte for Juventus, skriver Daily Mail.
GODE KAMERATER: Paul Pogba og Paulo Dybala kom godt overens da de to spilte for Juventus, skriver Daily Mail. Foto: Filippo Monteforte

Fotballryktene: – Pogba skal lokke stjernespiller til Manchester United

Manchester City prøver seg på Alexis Sánchez, Paul Pogba brukes som agn i Paulo Dybala-avtalen og full forvirring rundt Leon Goretzka – les årets første rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

2018 starter med én dårlig og én god nyhet for Pep Guardiola og Manchester City.

Den dårlige er at Gabriel Jesus er ute i én til to måneder, mens den gode er at overgangsvinduet er åpnet igjen. Som en konsekvens av skaden, kan det være duket for Alexis Sánchez på Etihad, ifølge Talksport.

Den suverene serielederen ønsket seg Arsenal-stjernen i sommer, men fikk ikke kloen i chileneren. Nå vil han ikke utelukke at han gjør et nytt forsøk på Sánchez, som bare har et halvt år igjen av kontrakten med London-klubben.

Paul Pogba ble god kompis med Paulo Dybala da han spilte for Juventus. José Mourinho håper å lokke Dybala til Old Trafford, og vil bruke sin franske stjerne som agn for å få overgangen på plass – akkurat som han gjorde da han hentet Romelu Lukaku foran nesen på Chelsea, skriver Daily Mail.

Det går mot travle dager på Old Trafford. José Mourinho vil også hente Joao Mario fra Inter, tiltenkt som en erstatter for 36 år gamle Michael Carrick.

Det er full forvirring om hva som skjer med Leon Goretzka, som bare har et halvt år igjen av kontrakten med Schalke. Bild melder at Bayern München har vunnet kampen med de engelske toppklubbene om Goretzkas signatur, mens tyske Sky melder at Schalke-stjernen ikke har bestemt seg ennå.

Dermed kan det fortsatt være håp for Liverpool, Manchester United, Arsenal, Manchester City og Barcelona, som alle blir linket til tyskeren.

Southampton håper å signere Theo Walcott fra Arsenal, men får konkurranse fra Everton, Watford og West Ham. Arsene Wenger skal være villig til å la den skadeplagede vingen forlate klubben, ifølge Mirror.

Real Madrid har lusket rundt Eden Hazard i lang tid, og er nå i ferd med å gjøre alvor av interessen. Den spanske giganten forbereder et åpningsbud på 1,2 milliarder kroner for belgieren, hevder The Sun.

Steven N'Zonzi skal diskutere fremtiden sin med Sevilla-styret. Samtalene følges med argusøyne av Everton og Sam Allardyce, skriver Liverpool Echo.