– Problemene tårner seg opp for Mourinho

Problemene hoper seg opp for José Mourinho i det tette kampprogrammet, mener TV 2s fotballeksperter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se albuen Ashley Young kan få karantene for i vinduet øverst!

I kampen mot Southampton måtte Romelu Lukaku ut med båre. I tillegg kunne José Mourinho bekrefte at Zlatan Ibrahimovic har fått et tilbakeslag, og er ute i en måned.

Ashley Young, som vikarierte for en skadet Antonio Valencia på høyrebacken, gav Dusan Tadic en albue uten at dommeren fikk det med seg.

Medisinsk overhode i FC København, Dave Cosgrave, spådde karantene på Manchester United-spilleren, som i ettertid er blitt siktet for voldelig oppførsel av FA. Dermed ligger Young an til å miste de tre neste kampene.

– Det siste Mourinho trenger nå er å miste backen sin, sa Cosgrave i TV 2s Premier League-studio, og fortsatte:

– Det er massiv krise for José Mourinho. Kampene hoper seg opp, han har mange skader, det er en karantene i vente, han har et medisinsk problem med spissen sin (Lukaku journ. anm) og den store løven (Zlatan) er ute i én måned. Jeg aner ikke hvordan han skal håndtere de neste 48 timene, sa han og siktet til bortekampen mot Everton som spilles allerede 1. januar.

Se Everton – Manchester United på TV 2 Sport Premium og Sumo 1.januar klokken 18.30!

– Problemene tårner seg opp

De røde djevlene har hatt en jul som ikke har stått i stil til forventningene. Etter ligacuptapet for Bristol City har de spilt uavgjort tre kamper på rad i ligaen.

TV 2s fotballekspert Brede Hangeland var tydelig på at laget også sliter spillemessig, og var ikke imponert over Mourinhos intervju etter kampen.

– Det er fryktelig vanskelig for Mourinho nå. Som vanlig snakker han en del om tingene som er utenfor hans kontroll, istedenfor å snakke om å faktisk forbedre prestasjonen til laget, sa han, og argumenterte:

– Nå er de et veldig ubalansert lag. Valencia er et stort savn på høyrebacken, og Lindelöf så usikker ut igjen på stopperplass, som gjør at Matic må ned for å dekke opp. Pogba ligger noen ganger for langt fremme, og de har ingen bredde i spillet. Nå har de ingen spisser heller. Problemene tårner seg opp for Mourinho – både på og utenfor banen.

Kritiserer Pogba

Paul Scholes var blant dem som uttrykte sin bekymring for de røde djevlenes form etter kampen, og rettet mye av kritikken mot Paul Pogba.

– Hvor er den Paul Pogba vi så i Juventus? Han var over hele banen, taklet, kjempet, spurtet og scoret mål fra 30 meter. Nå bare spaserer han seg gjennom kamper. Det ser ut som han er i dårlig form. Jeg lurer på om han trener godt nok, sa Scholes etter kampen, ifølge Mirror.

Manchester United-legenden mener noe av Pogba-problemet ligger i Mourinhos bruk av den franske stjernespilleren.

– Ingen burde vært i nærheten av ham, men han spiller i en rolle han ikke er komfortabel i. Det må manageren ta ansvar for, uttalte den tidligere midtbanestjernen.

Se Everton – Manchester United på TV 2 Sport Premium og Sumo 1.januar klokken 18.30!