SKUFFET: Stavanger Oilers avsluttet 2017 med å tape for tabelljumboen.
SKUFFET: Stavanger Oilers avsluttet 2017 med å tape for tabelljumboen. Foto: Poppe, Cornelius

Oilers med sjokktap for Kongsvinger

Stavanger Oilers har skuffet stort i eliteserien i ishockey denne sesongen. I siste seriekamp i 2017 ble det 3-4-tap i forlengning mot tabelljumbo Kongsvinger.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tabelljumbo Kongsvinger tok ledelsen borte mot Stavanger Oilers for to dager siden, men hjemmelaget tok seg sammen og snudde 0-1 til 4-1-seier.

Lørdag klarte ikke Oilers å gjenta bedriften. Det var Stavanger og Dennis Sveum som måtte redde 3-3 og forlengning i tredje periode.

I forlengningen ble Mitchell Theoret den store helten. Det var kun tabelljumboens sjuende seier denne sesongen.

Storhamar fikk revansj

I motsatt ende av tabellen fikk serieleder Storhamar revansj mot rivalen Lillehammer etter 3-4-tapet i forlengning sist.

Lillehammer ledet 2-0 etter scoringer av Joey Benik og Stephan Vigier, men Josh Nicholls, Jimmy Andersson og Steffen Thoresen sørget i tur og orden for 3-2-ledelse.

Thoresen scoret sitt andre mål for kvelden til 6-4-seier i tredje periode.

Vålerenga-tap

Vålerenga fikk det tungt mot Frisk Asker. Frisks Fredrik Lystad Jacobsen scoret det eneste målet før tredje periode, men Anders Bastiansen og Mikkel Christiansen økte til 3-0, før Jonas Oppøyen reduserte med Vålerengas eneste scoring.

Endre Medby og Magnus Geheb sikret 5-1-seier til Frisk Asker.

Lørenskog hang med til 1-1 mot Manglerud Star, men så sa hjemmelaget takk for seg. Joachim Hermansen scoret kampens siste mål til 4-1-seier til Manglerud Star.

(©NTB)