James W. White (t.v.) og Justin C. Mann er siktet for de grusomme drapene på fire personer i delstaten New York i julen.
James W. White (t.v.) og Justin C. Mann er siktet for de grusomme drapene på fire personer i delstaten New York i julen. Foto: Troy Police Department

Siktet for grusomme drap på lesbisk par og to barn

Politiet har identifisert de to drapssiktede mennene som Justin C. Mann og James W. White.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

1. juledag ble delstaten New York rystet av de bestialske drapene på fire personer i byen Troy.

Lørdag ble Justin C. Mann (24) og James W. White (38) varetektsfengslet for drapene, melder Albany Times Union.

Tobarnsmoren Shanta Myers (36), hennes sønn Jeremiah (11), datteren Shanise (5), og Myers kvinnelige kjæreste, Brandi Mells (22) ble funnet drept i kjelleren i huset hvor de bodde.

Ifølge kilder nær etterforskningen skal alle ofrene ha vært bundet fast og fått strupen skåret over.

Under fengslingsmøtet kom det frem at drapene skjedde 21. desember, rundt klokken 21 på kvelden. Det ble funnet to blodige kniver på åstedet, en gjemt bort i et skap, og en annen på en seng nær ofrene.

Politiet opplyser at en av de to siktede kjente et av ofrene fra tidligere, men ønsket ikke å gå i detalj rundt relasjonene.

Ifølge Albany Times Union brøt 24 år gamle Mann nesten ut i gråt da han ble ført inn i rettssalen, der flere familiemedlemmer av drapsofrene satt. Både han og White nekter straffskyld. De er tidligere straffedømte, og Mann er løslatt på prøve.

– Jeg behøver nok ikke å fortelle dere hvor godt det kjennes å ha pågrepet disse to. Det er en stor lettelse, sa politisjefen i Troy, John Tedesco, under en pressekonferanse.