PÅ UNITED-RADAREN: André Gomes (t.v.) kan bli en av nysigneringene til José Mourinho.
PÅ UNITED-RADAREN: André Gomes (t.v.) kan bli en av nysigneringene til José Mourinho. Foto: Sergio Perez

Fotballryktene: – Manchester United på midtbanejakt

Mens Chelsea fornyer interessen i Everton-spiller. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå er det ikke mange timene til januar-vinduet åpner. Vi gyver derfor løs på dagens fotballrykter.

Ifølge Mirror er Manchester United nær ved å sikre seg Barcelonas midtbanespiller André Gomes for rundt 350 millioner kroner.

Manchester Evening News skriver samtidig at United holder et øye på Napolis Jorginho. Den 26-årige italieneren ses på som en erstatter for Michael Carrick. United skal også ha sendt speidere ut for å se på Borussia Dortmund-duoen Julian Weigl og Christian Pulisic.

Cristiano Ronaldo har bedt Real Madrid om å senke ukjøpsklausulen til et realistisk nivå i håp om en mulig overgang til sommeren, skriver Daily Record. Summen det nå snakkes om er på rundt 985 millioner kroner. Ronaldos representanter skal ha gitt beskjed til både PSG og Manchester United om at han kommer til å kjempe for en overgang bort fra Real Madrid dersom det blir nødvendig.

Sky Sports skriver at Inter følger med på situasjonen til Henrikh Mikhitaryan i Manchester United. Armeneren har havnet i kulden etter en lovende start på Premier League-sesongen, men kan nå være på vei bort.

Chelsea håper å lykkes med å signere Ross Barkley i det kommende overgangsvinduet, melder Telegraph. Midtbanespilleren var på vei til Chelsea i sommer, men Barkley takket nei til å dra fra Everton for å komme seg i bedre form. Barkley har slitt med skade hele sesongen og er nå på vei tilbake i slag.

Liverpool-fansen har mer å glede seg til. The Sun refererer til Bild som hevder at Liverpool kommer til å signere den meget talentfulle Schalke 04-playmaker Leon Goretzka gratis til sommeren. Marca hevder imidlertid at Schalke 04 kommer med et lukrativt kontraktsforslag i håp om å holde på 22-åringen.

Ifølge Esporte har Bordeaux avslått et bud fra Tottenham på den 20-årige angrepsspilleren Malcom.

Mirror hevder at Swansea kommer til å gjøre et fremstøt på Newcastles midtbanespiller Jonjo Shelvey.