FELLE: Slik hadde Wilson koblet strøm til dørhåndtaket for å skade sin tidligere kone.
FELLE: Slik hadde Wilson koblet strøm til dørhåndtaket for å skade sin tidligere kone. Foto: Flagler County Sheriff's Office

Lagde strømfelle for å skade ekskona

Fellen som Michael Scott Wilson fra Florida lagde for å skade sin tidligere kone, er noe av det mest bisarre sheriffen i Flagler County i Florida har sett.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

26. desember rykket politiet ut for å foreta en sikkerhetssjekk på en adresse i Palm Coast i Florida

Huseieren hadde selv tatt kontaktet med politiet og fortalt at svigersønnen hadde kommet med noen mistenkelige uttalelser.

Han hadde sagt at de ikke måtte la barn ta på ytterdøren til huset.

Strømfelle

På plass på stedet så politiet at ytterdøren lot til å være barrikadert. I tillegg var det brennmerker rundt dørhåndtaket, skriver de på sin Facebook-side.

Da en politibetjent sparket opp døren kom det store gnister, og et bisarr syn ventet dem på den andre siden.

Inne i gangen var det koblet elektriske apparater til både låsen og håndtaket på døren. Det var åpenbart et forsøk på å gi støt til noen som skulle gå inn i huset.

Ifølge politiet som var på stedet, var det åpenbart at den mistenkte har rigget til elektriske apparater til låsen og håndtaket på døren, i et forsøk på å gi elektrosjokk til en som skulle åpne døren. Elektrosjokket ville antakeligvis ført til alvorlige fysiske skader, og kunne til og med vært fatalt.

PÅGREPET: 32 år gamle Michael Scott Wilson er nå tatt hånd om av politiet.
PÅGREPET: 32 år gamle Michael Scott Wilson er nå tatt hånd om av politiet. Foto: Flagler County Sheriff's Office

– En av de mest bisarre sakene

Etterforskningen har vist at det er 32 år gamle Michael Scott Wilson som stod for den skremmende strømfellen.

Han hadde satt opp fellen for å skade sin tidligere kone, hvis far eide huset hvor strømrigget ble funnet. I tillegg skal 32-åringen ha stjålet skytevåpen fra huset.

Wilson ble torsdag funnet i Knoxville i Tennessee og ble tatt hånd om av politiet. Han er siktet for forholdet.

– Dette er en av de mest bisarre sakene om vold i hjemmet jeg har sett i hele min karriere, sa sheriff Rick Staly i en uttalelse.

– Ikke bare planla denne mannen å gi elektrosjokk til sin kone, men han kunne også ha skadet en betjent eller en annen person som kunne ha prøvd å gå inn i boligen. Heldigvis ble denne mannen funnet og satt i varetekt før han klarte å påføre noen den skaden han prøvde på, sa Staly.