ANBEFALER IKKE SEG SELV: Sjur Røthe (nr. to f.v.) mener andre kandidater vil gi mer valuta for pengene i Tour de Ski-manager.
ANBEFALER IKKE SEG SELV: Sjur Røthe (nr. to f.v.) mener andre kandidater vil gi mer valuta for pengene i Tour de Ski-manager. Foto: Åserud, Lise

Norsk tour de ski-profil:

– Det er ingen verdi i å kjøpe meg på Tour de Ski-manager

Sjur Røthe har gitt managertips til sin bedre halvdel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spill Tour de Ski-manager her!

Nå er det bare noen timer igjen til fristen for å melde på lag til første etappe i Tour de Ski-manager løper ut.

Spillet er selvsagt gratis. Du skal velge ut fire kvinnelige løpere, fire mannlige løpere og en sportssjef innenfor et budsjett på 100 millioner virtuelle kroner.

Landslagsprofilen Sjur Røthe har flere manager-tips på lur.

– Jeg fikk en telefon fra fruen i går om at jeg måtte hjelpe til med å velge ut hvem hun skulle ha med på laget, sier Røthe.

– Hvem vil du anbefale?

– Sergej Ustjugov må være med på laget fra dag én. I dameklassen satser jeg på et langskudd: Teresa Stadlober. Jeg tror hun kommer på pallen. Det kommer litt an på hvor mange av de norske løperne som reiser hjem, sier Røthe.

Selv er han priset til 8,1 millioner virtuelle kroner. Foreløpig har ikke så mange latt seg friste til å kjøpe vossingen.

– Det er altfor dyrt! Det er ikke noe verdi i det, humrer han.

– Du er ikke mannen å hive innpå før sprinten?

– Du trenger ikke å ha meg med fra dag én, men jeg håper at det kan ha verdi å ha meg med på laget etter hvert, smiler Røthe.

Martin Johnsrud Sundby er blant spillets dyreste løpere. 16,7 millioner virtuelle kroner må man bruke for å få Sundby inn på laget.

– Jeg har en historikk i Tour de Ski de siste fire årene som skulle tilsi at jeg er blant de dyreste. Hadde jeg hatt en bedre vinter frem til nå, hadde prisen sannsynligvis stemt. De to dyreste har vært mest stabile før jul, så er jeg en god nummer tre selv om jeg har hatt noen rufsete resultater. Manificat burde kanskje vært litt dyrere, sier Sundby når han får se prislisten.

Han trolig spillets dyreste mann blir en hard nøtt å knekke i Touren.

– Bolshunov har vært sterk i år. Han minner litt om Klæbo som type.