Se utdrag fra Ada Hegerbergs besøk hos Petter Northug i videovinduet øverst!

I den TV 2-sendte dokumentaren «Stjernemøte» får Petter Northug besøk av Ada Hegerberg, og langrennshelten benytter sjansen til å dra frem et klipp fra da Lyon-stjernens intervju da hun ble kåret til årets spiller i verden av BBC.

Hegerberg sier at hun en gang håper å oppnå samme status som Petter Northug.

– Her klarer du å dra meg inn i en sammenheng om fotball. Det gjør meg skikkelig stolt, kommenterer Northug, før Hegerberg ler og forklarer utsagnet.

– Da jeg vokste opp, fulgte jeg med deg og tenkte for meg selv hva Northug ville gjort. Du er den gjeveste sportsfyren i Norges historie, sier hun.

Northug selv sier at ingen utenfor Norges grenser vet hvem han er.

– Du har alltid vært deg sev, men har fått så mye drit, sier Hegerberg.

– Jeg er en frittalende fyr fra bygden og kommer alltid til å være det. Noen liker det, andre ikke. Alle vil ta meg når jeg er på toppen og det må man bruke som motivasjon. Jeg liker å bli sparket på og bli dyttet ned i noen hull. Det er egentlig noe jeg trenger, for det er sånne ting jeg lever for, fortsetter 31-åringen fra Mosvik.

Mens 22 år gamle Hegerberg fremdeles er tidlig i fotballkarrieren, går Northug sin mot slutten.

– Plutselig kan det komme en skade eller sykdomsavbrekk som gjør at jeg ikke lenger klarer å motivere meg. Nå har jeg kommet dit at jeg tenker ett år av gangen. Jeg klarer ikke lenger å tenke langsiktig. Så får jeg sette meg ned etter karrieren og tenke på hva jeg har lyst til å gjøre, sier Petter Northug.

Se Stjernemøte på TV 2 onsdag kveld klokken 22.15!