Mener Sánchez-feiring vitner om splittelse i Arsenal

Ikke alle Arsenal-spillerne ville feire med Alexis Sánchez' mål mot Crystal Palace.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se sammendrag av Arsenals 3-2-seier over Crystal Palace i videovinduet øverst!

Alexis Sánchez var tilbake på sitt beste med to mål i Arsenals 3-2-seier over Crystal Palace torsdag, men Sky Sports' fotballeksperter reagerer på jubelscenene.

At ikke flere enn Granit Xhaka, Mesut Özil, Alexandre Lacazette og Shkodran Mustafi feiret chilenerens første scoring, men i stedet løp rett hjem til egen banehalvdel, mener Greame Souness og Thierry Henry er et bevis på Sánchez' falmende stjerne.

Stjernespilleren er etter alt å dømme inne sine siste måneder som Arsenal-spiller, og det er ventet at han forlater klubben i januar eller gratis etter sesongen. Manchester City er trolig neste stopp, og Sánchez har denne sesongen blitt beskyldt for ikke å ha hodet på rett sted.

– Det er splittelse i laget. Han ber dem komme bort. Du er ikke der for Alexis Sánchez, men for Arsenal. Det var Arsenal som scoret, så da må du feire. Uansett hvem som scorer, ikke bry deg om det. Du skal feire med lagkameratene, sa Sky Sports-ekspert og Arsenal-legende Thierry Henry.

– Vi leser kanskje for mye ut av det, men jeg registrerte det. Sánchez gjorde meg oppmerksom på det. Det var som han følte seg alene, fulgte Sky-kollega og tidligere Liverpool-helt Greame Souness opp.

– Du nyter øyeblikket, du har scoret et mål og er opprømt. Det er tydelig at dynamikken i garderoben ikke er særlig bra, fortsatte skotten.

Arsène Wenger mener storspillet beviser at Sánchez ikke har hodet et annet sted enn i Arsenal.

– Hver eneste pressekonferanse er en psykologisk utfordring. Det ville vært bedre å snakke om fotball, for jeg er ingen spesialisert i psykologi. Det er alltid spørsmål når spillerne ikke har lange kontrakter, og den beste måten å vise at du er dedikert er med denne type prestasjoner, sier Arsenal-sjefen.

– Ingen vet hva som vil skje med Sánchez' kontrakt. Det er vanskelig å spekulere. Det er ingen garanti for hvor lenge du blir et sted. Så lenge du er her, gjør du ditt beste, fortsatte Wenger.

Sánchez ble hyllet i TV 2s Premier League-studio for torsdagens storspill.

– For Arsenals del er det bare å håpe at de kan beholde ham hvert fall et halvt år. Da kan de være med å kjempe. Uten ham er jeg litt mer bekymret for at de ikke er like gode, sa TV 2s ekspert Simen Stamsø Møller.