BARNDOMSKJÆRESTER: Dette bildet ble tatt i Gumbet i Tyrkia i 1997, og viser feriekjærestene Ed og Heidi, som falt pladask for hverandre.
BARNDOMSKJÆRESTER: Dette bildet ble tatt i Gumbet i Tyrkia i 1997, og viser feriekjærestene Ed og Heidi, som falt pladask for hverandre. Foto: Kay Parker

Heidis (26) mamma skrek da hun så det gamle feriebildet

Heidi og Ed trodde at de møttes for første gang på universitetet. Et 20 år gammelt fotoalbum ga dem begge troen på at det var skjebnen førte dem sammen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Britiske Heidi (26) og Ed Savitt (26) ble kjærester da de studerte på Universitetet i Newcastle i 2011.

De to var helt sikre på at de aldri hadde møttes før, men slik var det ikke.

Da ekteparet nylig spiste middag sammen med mødrene sine i Wandsworth i London, begynte praten å gå om ferieflørten Heidi hadde i Tyrkia i 1997, da hun var seks år gammel.

Heidis mor Kay Parker fortalte Eds mor Fiona Savitt at kjæresten het Ed.

Hun fortalte at det unge paret var svært forelsket, og at de holdt hverandre i hendene under hele ferieoppholdet.

Det ble ikke mer snakk om ferieflørten – før to uker senere, da Kay fant et 20 år gammelt fotoalbum på loftet.

– Helt uvirkelig

På flere av bildene i albumet poserte Heidi sammen med ferieflørten sin. Da Kay så nærmere etter, innså hun at gutten datteren holdt i hånda var den samme Ed som hun nå er gift med.

– Jeg bare skrek. Det var helt uvirkelig. Jeg sendte bildene til Fiona, og siden dukket det opp flere andre bilder, sier Kay til Daily Mail.

Og:

TROR PÅ SKJEBNEN: – Vi visste umiddelbart at vi skulle være sammen for alltid, sier Heidi om forholdet til Ed. Foto: Heidi Savitt
TROR PÅ SKJEBNEN: – Vi visste umiddelbart at vi skulle være sammen for alltid, sier Heidi om forholdet til Ed. Foto: Heidi Savitt

– Ingen av oss kunne overhodet ane at Heidi og Ed hadde møttes før de traff hverandre igjen på universitetet. Under den to uker lange ferien holdt de hender hele tiden. Kanskje det lå i underbevisstheten, det at de delte den tiden sammen, da de møttes igjen som voksne, sier hun.

Uatskillelige

Det var bare tilfeldigheter som gjorde at Heidi og Ed møttes igjen på universitetet.

Paret møttes tilfeldig da Ed flyttet inn i den samme studentboligen som Heidi hadde bodd i.

– Det er helt sykt å tenke på at vi kanskje hadde giftet oss, og delt og levd livet sammen uten å få vite dette, sier Heidi til nettstedet.

Og:

– Fra det øyeblikket vi begynte å date, var vi uatskillelige, og vi visste umiddelbart at vi skulle være sammen for alltid.