HET POTET: Paulo Dybala er en av spillerne som skinner sterkest på stjernehimmelen.
HET POTET: Paulo Dybala er en av spillerne som skinner sterkest på stjernehimmelen. Foto: Stringer

Fotballryktene: – United fikk avslag etter stort bud på stjernespiller

Mens Arsenal har plukket ut Alexis Sánchez-erstatteren. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at Virgil van Dijk gikk fra Southampton til Liverpool tidligere denne uken, kan ting tyde på at de samme klubbene ikke er helt ferdige med forretningene helt ennå. Telegraph hevder å ha eksklusive nyheter på at Southampton ønsker å hente Daniel Sturridge til sørkysten på lån ut sesongen. Det snakkes også om et fremstøt på Fulhams meget talentfulle Ryan Sessegnon.

Spanske AS skriver, ifølge Talksport, at også Real Madrid følger med på Sessegnon og vurderer et bud allerede i januar. 17-åringen tiltrekker seg også interesse fra Manchester United og Tottenham.

Det snakkes også om at Southampton vil bruke van Dijk-pengene på å hente Arsenals Theo Walcott tilbake til klubben, skriver Mirror.

Mirror skriver også at Arsenal kommer til å blåse nytt liv i interessen for Riyad Mahrez i januar. Leicester-profilen sees på som en erstatter for Alexis Sánchez, som er på utgående kontrakt.

The Sun hevder at Juventus har avslått et bud fra Manchester United på over 700 millioner kroner pluss Henrikh Mkhitaryan for den argentinske playmakeren Paulo Dybala.

Don Balon påstår at Barcelona står overfor en kamp mot Manchester City og United for å klare å holde på midtstopper Samuel Umtiti.

Sky Sports' fotballekspert Guillem Ballagué skriver at Real Madrid ønsker å hente Thibaut Courtois til klubben. Chelsea skal være villige til å selge, hevder Ballagué.

Manchester City skal styrke stallen, og igjen snakkes det om West Broms Jonny Evans. Ifølge Telegraph kommer den overlegne serielederen til å legge inn et bud på Evans eller Real Sociedads Inigo Martinez i januar.

West Ham viser interesse for Borussia Dortmunds André Schürrle, skriver Guardian. Samtidig melder Mirror at Joe Allen er på radaren til David Moyes og Hammer.