KNIVSTUKKET: Politiet rykket ut til en leilighet midt i Bergen sentrum etter meldinger om knivstikking.
KNIVSTUKKET: Politiet rykket ut til en leilighet midt i Bergen sentrum etter meldinger om knivstikking. Foto: Thomas Drageset/TV 2

To menn alvorlig skadd etter knivstikking i Bergen

BERGEN (TV 2): To menn på 35 og 38 år er alvorlig skadet etter en knivstikking i Bergen sentrum torsdag. En 25 år gammel mann er pågrepet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet fikk melding om en knivstikking i en leilighet i Magnus Barfots gate i Bergen sentrum klokken 16.23 torsdag.

To menn som ifølge Bergens Tidende er 35 og 38 år, ble fraktet med ambulanse til Haukeland universitetssjukehus. Begge mennene er alvorlig skadd, det opplyser sykehuset torsdag kveld.

– Vi rykket ut til leiligheten og der fant vi to skadde personer. Begge har skader som er forenlig med bruk av kniv. De to er fraktet med ambulanse til sykehus, opplyser operasjonsleder Lars Geitle i Vest politidistrikt til NTB.

Politiet har pågrepet en mistenkt som oppholdt seg i en annen leilighet i samme bygg. Den pågrepne, en 25 år gammel mann, er kjent fra politiet fra før, men han er ikke tidligere dømt for voldt.

Politiet jobbet torsdag kveld med å foreta kriminaltekniske undersøkelser på åstedet. Samme kveld meldte BT at politiet har funnet et våpen de antar er gjerningsvåpenet.

Politiet opplyser at 25-åringen tidligst blir avhørt fredag. Foreløpig er det uvisst hvilken relasjon han har til de to ofrene.

– Han er foreløpig siktet for grov kroppsskade. Han blir trolig fremstilt for varetektsfengsling, sier jourhavende politijurist Elisabeth Bru til BT.

(TV 2/NTB)