To kvinner på 36 og 22 år ble sammen med en 11 år gammel gutt og en 5 år gammel jente funnet drept i byen Troy i den amerikanske delstaten New York tirsdag.

Kvinnene var i et forhold, og en var mor til de to barna.

Det opplyser politisjef James Tedesco på en pressekonferanse, ifølge Timesunion og flere andre amerikanske medier.

Politiet har ikke avslørt hvordan ofrene ble drept eller når de mistenker at drapet fant sted.

– Det er det verste vi har opplevd. Kun en barbar ville gjort noe som dette. Ingen som er involvert i denne saken kommer til å glemme dette, sier politisjefen om åstedet.

– Ikke tilfeldig

Tedesco sier at det er indikasjoner på åstedet som tilsier at drapene ikke var en tilfeldig handling.

Politiet har ingen mistenkte på nåværende tidspunkt. Tedesco ber om at folk som kan ha informasjon, kontakter politiet snarest.

Politisjefen har ikke gått ut med ofrenes navn, da flere pårørende fortsatt ikke er kontaktet. Han ville heller ikke kommentere om det har blitt funnet noe våpen eller tegn på innbrudd.

Det var utleieren som fant ofrene drept og kontaktet politiet. Han tok seg inn i leiligheten tirsdag etter at slektninger kontaktet ham fordi de ikke fikk kontakt med de drepte.

Likner gammelt drap

Omstendighetene rundt drapene, skal ifølge New York Post og flere andre medier være lik en hendelse fra 2014, bare 16 kilometer fra der familien i Troy ble funnet drept.

Det var i oktober 2014 at 39 år gamle Jin Feng Chen og 38 år gamle Hai Yan Li ble funnet brutalt drept sammen med deres to sønner, Anthony på ti år og syv år gamle Eddy.

Politiet klarte aldri å fange drapsmannen i tilfellet fra 2014, skriver New York Post.