SKAMKLIPPET: Slik så den 22 år gamle mannen som ønsket seg en juleklipp ut etter å ha blitt offer for Wisconsin-frisøren Khaled A. Shabani.
SKAMKLIPPET: Slik så den 22 år gamle mannen som ønsket seg en juleklipp ut etter å ha blitt offer for Wisconsin-frisøren Khaled A. Shabani. Foto: Politiet

Denne julesveisen sendte «frisøren fra helvete» i arresten

Rasende frisør skamklippet en 22 år gammel kunde bare dager før julaften. Deretter klippet han ham i øret fordi han ikke ville sitte stille.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Selv om det ikke er en forbrytelse å gi noen en dårlig hårklipp, blir du arrestert dersom du klipper noen i øret med vilje, sier Madison-politiets talsmann, Joel DeSpain.

Frisøren Khaled A. Shabani (46) ble denne uka arrestert i Madison i den amerikanske delstaten Wisconsin, mistenkt for å ha klippet i øret til en kunde.

Hendelsen fant ifølge Wisconsin State Journal sted fredag forrige uke, altså to dager før julaften.

Det var en 22 år gammel mann som ble utsatt for «frisøren fra helvete», som er kallenavnet Khaled har fått av amerikansk presse, da han skulle få seg en liten juleklipp.

TATT: Khaled A. Shabani på politiets arrestasjonsbilde. Foto: Politiet
TATT: Khaled A. Shabani på politiets arrestasjonsbilde. Foto: Politiet

Vridde på øret

I stedet for å barbere sidene på 22-åringens hode, gjorde frisøren som Moses og dro barbermaskinen over håret som om det var Rødehavet.

Barbermaskinen var innstilt på den korteste innstillingen, slik at kunden nærmest ble hårløs midt på hodet, mens lange hårtuster ble værende igjen på sidene.

Frisøren reagerte ifølge politiet sterkt på at 22-åringen ikke satt i ro, og ba ham strengt om å sitte stille mens han fullførte verket sitt.

Kunden hadde ingen planer om å følge ordre, og da begynte Khaled å vri på øret hans i håp om å få ham til å sitte stille. Til slutt skal han ha klippet i øret hans med vilje.

I avhør har frisøren hevdet at han kun klippet i kundens øre ved et uhell, men dette tror ikke politiet noe på.

Nettstedet skriver at den skamklippede 22-åringen samme dag oppsøkte en annen frisør, som måtte barbere av ham de resterende fjonene på hodet.