TIL PARIS? Marouane Fellaini vurderer å forlate Manchester United neste sommer.
TIL PARIS? Marouane Fellaini vurderer å forlate Manchester United neste sommer. Foto: Oli Scarff

Fotballryktene: – Fellaini kan ende opp i PSG

Og Manchester United har gitt opp Antoine Griezmann.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overgangsvinduet i januar nærmer seg for alvor. Det skal bli interessant å følge pengefesten etter at Liverpool i går åpnet ballet med rekordkjøpet av Virgil van Dijk. Flere andre Premier League-lag kan komme til å måtte hoppe etter.

Manchester United har ikke fått det til å stemme offensivt den siste tiden, men likevel har interessen for Antoine Griezmann kjølnet. Marca skriver at Manchester United ikke har planer om å utfordre Barcelona om franskmannens signatur.

Ifølge katalanske Sport, betyr ikke Griezmann-jakten at Barcelona legger Coutinho-planene i skuffen. Snarere tvert imot. Avisen mener å vite at det skal avholdes et toppmøte mellom Barcelona alt som kan krype og gå av involverte agenter den tredje for å legge den endelige planen for å lande superstjernen.

Avisen skriver videre at Liverpool har singalisert at de ønsker 140 millioner euro for å slippe gullkalven sin. «Hvis Barcelona legger de pengene på bordet, er overgangen et faktum», fastslår avisen.

Marouane Fellaini kan være på vei bort fra Manchester United. PSG følger belgierens situasjon tett. Fellaini kan fort komme gratis til den franske storklubben til sommeren, skriver Mirror.

Den anerkjente journalisten Guillem Balague melder at Chelsea står i fare for å miste sisteskansen Thibaut Courtois, som er aktuell for en retur til Madrid. Real-leiren skal ha fått tydelige signaler fra den blå delen av London om at belgieren er lysten på å bytte ut engelsk julepai med spansk hovedstadstapas.

Det lekker ut stadig flere detaljer rundt overgangen til Virgil van Dijk. Et legeteam fløy sørover for å sjekke tilstanden 26-åringen for at overgangen skulle gå i boks så kjapt som mulig. Dette gjorde Liverpool for å slippe at Manchester City skulle hive seg inn i kampen om van Dijks underskrift.

Atletico Madrid skal være villig til å selge Yannick Carrasco i januarvinduet. Det skriver AS. Den belgiske angriperen var aktuell for Chelsea i sommer. Nå kan London-klubben komme til å legge inn et nytt bud, skriver The Sun.

West Ham nærmer seg en signering av Swanseas 23 år gamle forsvarer Alfie Mawson. Det hevder ESPN. Swansea jakter på manager etter at Paul Clement fikk sparken. En aktuell kandidat er tidligere Sheffield Wednesday-manager Carlos Carvalhal. Det skriver The Sun.

Arsene Wenger har tro på at Jack Wilshere vil skriver under på en ny Arsenal-kontrakt, selv om Arsenal tilbyr midtbanespilleren en kontrakt med lavere lønn enn han har nå.

Angers kamerunske spiss Karl Toko Ekambi kan havne i Premier League. Ifølge France Football er Crystal Palace, Everton og Burnley blant klubbene som følger Ekambi tett.