MÅLSCORER: Jean Alassane Mendy feirer en av to scoringer for Kristiansund mot Rosenborg.
MÅLSCORER: Jean Alassane Mendy feirer en av to scoringer for Kristiansund mot Rosenborg. Foto: Tøsse, Anders

Eliteserie-spiss til belgisk toppklubb

Kristiansund-spiss Jean Alassane Mendy har signert for tre og et halvt år med den belgiske eliteserieklubben Lokeren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overgangen ble bekreftet på Lokerens nettsted onsdag.

27-åringen ville ikke forlenge med Kristiansund etter foregående sesong, fordi han ønsket å ta et nytt steg i karrieren.

– Jeg er fornøyd med å komme til Lokeren. Jeg så kampen mot MC Mechelen i går. Jeg vil gjøre mitt for å bidra for laget, sa Mendy.

Spissen spilte for Kristiansund fra 2013 til 2015 etter å ha bøttet inn mål i Elverum. Mendy spilte så ett år i Sandefjord, før han gikk tilbake til Kristiansund.

Den hurtige angriperen scoret ni mål for Kristiansund i Eliteserien foregående sesong, i tillegg til at han også sto for to mål i cupen.

Lokeren er nummer 11 i den belgiske serien.

Kristiansund har også vært på markedet onsdag. Stian Aasmundsen bytter ut Allsvenskan og Jonköpings Södra med Kristiansund. 28-åringen har signert en toårskontrakt med eliteserieklubben.

– KBK er en spennende klubb som jeg har spilt mot flere ganger, og jeg er meget godt fornøyd med å signere en toårskontrakt med klubben. De gjorde en meget god sesong i fjor, og jeg gleder meg til å kunne bidra til å stabilisere KBK i Eliteserien, sa Aasmundsen til Kristiansunds hjemmeside.

(©NTB)